2777
2789
عنوان

عفونت واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت علائم نداشتش؟منم ۳ ماهه تحت نظرم خوب شدم .حین رابطه باهاش شروع میشه

علائم خاصی ک نه شاید یکم منی بو دار باشه خورش خارش و اینا نداشت تو آزمایش اسپرم مشخص بود

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

همین کارو میکنم انشاالله خوب شم🥺پد پارچه ای؟از کجا خریدی

من از قم خریدم ایتا داری؟ لینک کانالشو بدم

راستی منم کانال دارم تو آیا و روبیکا اگ دوست داشتی لینک بدم عضو شی مال من دوخت سرویس آشپزخونه و ایناست🥰

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

داروها چرا قطع کردی ؟

خب همشو خوردم تموم ک شد باز عفونت و خارش شرو شد

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
من از قم خریدم ایتا داری؟ لینک کانالشو بدمراستی منم کانال دارم تو آیا و روبیکا اگ دوست داشتی لینک بد ...

😍اره بده لینکشو

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
پماد ان ان ازداروخونه بگیر جوابه

دکتر بم گف اصلا پماد استفاده نکن

توبگیر جوابشو ببین بعد پماد برابیرون واژن هست همون قسمتی میخاره

اتفاقا امتحان کردم پماد هیدروکورتیزون میزدم ولی همون لحظه خوب بود بعد چن دقیقه باز خارش شرو میشد