2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا..چقدطول میکشه تابرسه به این عدد؟

ببین درمان شدنی نیست کلا

کنترل شدنیه

الان نمیدونم قرص میخوری یا نه

باید زیر نظر دکتر غدد باشی برات تنظیمش کنه

اگر کلا کم کاری تیرویید نداری و قرص هم مصرف نمیکنی احتمالا باید باردار بشی همون اوایلش دوباره برات چک میکنند و دارو میدند

ببین درمان شدنی نیست کلاکنترل شدنیهالان نمیدونم قرص میخوری یا نهباید زیر نظر دکتر غدد باشی برات تنظی ...

کم کاری تیروئیددارم..نه مصرف نمیکنم فعلا فردابایددکتربرام تحویزکنه..جاریم بااین عددتیروئیدش باردارشده..راسته میگن باعث میشه بچه باهوش نشه؟

کم کاری تیروئیددارم..نه مصرف نمیکنم فعلا فردابایددکتربرام تحویزکنه..جاریم بااین عددتیروئیدش باردارشد ...

با این عدد معمولا تاثیرش کمه چون دکتر هم سریع تنظیمش میکنه نمیگذاره به آسیب برسه. تو برگه آزمایش رنج نرمالو نوشته

اما کلا کم کاری تیرویید تو سه ماهه اول ممکنه باعث کم‌هوشی، عقب موندگیهای مختلف ذهنی و یادگیری و سقط جنین بشه