2777
2789

سلام بچه ها حالتون خوبه من بخاطر اینکه تو خونه نمونم و حوصلم سر نره یکی از مغازه های پدرم که دست مستاجر بودن رو خالی کردم و برای خودم مغازه لوازم ارایشی راه انداختم با اینکه مغازه بر خیابون اصلی هست و جای شلوغ هست ولی بازار نیست و خلوت هست و اونقدر که انتظار داشتم فروش ندارم با اینوه به پولش احتیاج ندارم برای سرگرمی مغازه زدم ولی بالاخره دارم روزم و وقتم رو میزارم حداقل باید اونقدر که راضی باشم داشته باشه برام یانه به نظرتون براچیه بازار ضعیف هست

پول نیس

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاسبی افتضااااح من از بازار طلا و ارایشگری و لباس و ارایشی میگم که دوستام دارن 

اولا پول نیست . پولم که هست همه تبدیل به دلار و طلا ابشده کردن همچنان از جنگ میترسن. 

جدای از اون محرم و صفر بازار بدتر خراب کرده چون پول درگردش نیست وقتی عروسیا تعطیل میشن کل بازار تحت تاثیر قرار می گیره