2777
2789
عنوان

بیاید برای همدیگه دعاکنیم😭💔

110 بازدید | 18 پست

ایشالله هرچی ازخدا میخواید بهتون بده بحق امام حسین برای منم دعاکنید نیازمند دعاتون اجرتون باخدا دعاکنید مشکلاتم حل بشن مزاحمم دست از سرم برداره بره سراغ زندگیش خدا ابرومو حفظ کن و طرف کار زنگم بزنن بگن بیا کار این هفته لطفا💔نیازمند دعاتون خداخیرتون بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم انشالله که به مراد دلتون برسید ما رو تو دعا کنید براتون ۱۰۱ ادرکنی نذر کردم و فرستادم از خدا میخوام که خیلی زود خبرای خوشی بشنوی که باعث خوشحالی تون شه و گره ای از کار تون باز شه مشکل تون حل شه به امید خدا 

خدا خودش پناهت باشه در همه حالت و هر جا که هستی 💚✨💛

فقط 47 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

ایشالله خدا حاجتتو بهت بده

دیگه از زندگی سیرم 😭😭😭۱۲ روزه بینی عمل کردم نابود شده بدنم 

سلام عزیزانم من آیماهم دانشجوی رشته مامایی تهران ... به نویسندگی و زیبایی  علاقه مندم و عاشق بچه هام 
سلام عزیزم انشالله که به مراد دلتون برسید ما رو تو دعا کنید براتون ۱۰۱ ادرکنی نذر کردم و فرستادم از ...

مرسی عزیزم ایشالله هر مشکلی داری حل بشه هر حاجتی داره  بزودی حاجت وابشی 🖤

مرسی عزیزم ایشالله هر مشکلی داری حل بشه هر حاجتی داره بزودی حاجت وابشی 🖤

نظر لطفتونه خدا خودش کمکت کنه💜💕

فقط 47 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم