2777
2789
بنظرت قوسش زیاد تر میشه؟؟ ورمو گفت آنزیم میزنم

انزیم نزن فعلا یکم صبر داشته باش تازه 3 ماهه عمل کردی اره بیشتر میشه نشه هم خیلی خوبه

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای منم بعد ۵۰ روز از جراحی همین شکل و قوسش مشخص نیست که گفتن چند ماه دیگه که ورم کمتر شد قوس مشخ ...

عزیزم فرم برای شمام مثل من شده؟ 

من فرم رو نیمه فانتزی میخواستم ولی حس می‌کنم طبیعی شده راکوتان بهم ندادش

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
ممنونم از راهنمایی دقیقت عزیزم منم خیلی گریه می‌کنم روم نمیشه بدون چسب جایی برم

گریه ورمو بدترمیکنه مخصوصا ک میگی ورم یک طرفت بیشتره گریه نکن چون نتیجرو خراب میکنی تو اینه نگاه نکن زیاد هی با گوشی عکسم نگیر وسواس میگیری من دوستامم همه عمل کردن هرکی از اول مث تو بود عالی شد هرکیم از اول داغون بود اخرش هشتاد درصد خوب شد بینیش مال تو نه فرو رفتگی داره نه کجه نه غیر قرینس سوراخا کجا عمل کردی؟ اتفاقا من دنبال ترمیمم دکترت خیلی قرینه دراورده

[QUOTE=389692303]انزیم نزن فعلا یکم صبر داشته باش تازه 3 ماهه عمل کردی اره بیشتر میشه نشه هم خیلی خوبه

من اصلا نمیدونستم آنزیم برای بینی میزنن 

گریه ورمو بدترمیکنه مخصوصا ک میگی ورم یک طرفت بیشتره گریه نکن چون نتیجرو خراب میکنی تو اینه نگاه نکن ...

ممنونم عزیزم 

خیلی دلمو گرم کردی 

کل تاپیک ها درباره بینی هستش انقد استرس گرفتم از گالری گوشی ک نگم بررررات 

دکتر شروین قوامی بود

عزیزم فرم برای شمام مثل من شده؟ من فرم رو نیمه فانتزی میخواستم ولی حس می‌کنم طبیعی شده راکوتان بهم ن ...

منم نیمه فانتزی میخواستم اما الان طبیعی نشون میده

۵ نفری که با من تو اون روز جراحی کردن همه همینطوریم و دکتر گفت تا آذرماه صبر کنیم تازه قوس معلوم میشه و عجله نداشته باشیم

منم حساس نیستم و جز صبوری کاری از دستم برنمیاد

شما هم سخت نگیر و بزار زمان بگذره تا ببینی چطور میشه

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
ممنونم عزیزم خیلی دلمو گرم کردی کل تاپیک ها درباره بینی هستش انقد استرس گرفتم از گالری گوشی ک نگم بر ...

قربونت برم گلی مبارکت باشه حالشو ببر زیادم خونه نمون راستی زیاد چسب زدن به بینی باعث ورم بیشترش میشه کلا یه تایم دو سه ماهه رو باید کلا تحمل کنی و بدون چسب ظاهر شی تو جامعه به نظر بقیه گوش نکن فقط اون دو سه ماهو تحمل کن بینی باید بهش هوا بخوره تا جا بیفته رو صورت

منم نیمه فانتزی میخواستم اما الان طبیعی نشون میده۵ نفری که با من تو اون روز جراحی کردن همه همینطوریم ...

دقیقا چون کاری از دستم بر نمیاد استرس گرفتم 

انقد خودمو لعنت میفرستمااا 

بمن گفتش تا ۳ماه چسب بزن شما چند وقت چسب باید بزنید 

از قوسش خیلی میترسم🥹 

و افتادی نوک بینی🥹

قربونت برم گلی مبارکت باشه حالشو ببر زیادم خونه نمون راستی زیاد چسب زدن به بینی باعث ورم بیشترش میشه ...

خدانکنه عشقممم

خیلی ممنونم عزیزم 

بهم گفت تا آخر اینماه چسب بزن و دیگه نزن