2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بابا انحراف رو خیلی اوکی کرده من از قوسش ناراضی ام زیاد و کوچیک نشده بنظرم

کوچیک زیاد نباید بشه باید به چهره هم بیاد هنوزم ورم داره میخابه کوچیکتر میشه 

قوسش هم خوب و طبیعیه 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

کوچیک زیاد نباید بشه باید به چهره هم بیاد هنوزم ورم داره میخابه کوچیکتر میشه قوسش هم خوب و طبیعیه

بنظرت قوسش زیاد تر میشه؟؟ 

ورمو گفت آنزیم میزنم

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
نوکش ورم داره زیاد یک سال باید صبر کنی مطمئنم ورمش میخوابه

انقد میترسم خوب نشههه 

بعد عزیزم من هنوز نوک بینیم بی حس هستش طبیعیه

انقد میترسم خوب نشههه بعد عزیزم من هنوز نوک بینیم بی حس هستش طبیعیه

اره تا نزدیک یه سال بی حسه عمل بینی کلا صبوری میخواد من خودم بعد سه سال بینیم جاافتاد کلا ۸۰درصد راضیم ولی نسبت به یه سال اول ک همش بابتش گریه میکردم خیلی بهترشد تو ک اصن هیچ ایرادی نداره ورمم عادیه سعی کن نمک اینا کم مصرف کنی اب اناناس و کرفس بخور 

برای منم بعد  ۵۰ روز  از جراحی همین شکل و قوسش مشخص نیست که گفتن چند ماه دیگه که ورم کمتر شد قوس مشخص میشه

برای من راکوتان تجویز کردن نسبت به هفته پیش ورم بینیم خیلی کمتر شده اما قوس نداره و نوک بینیم خیلی گرد هستش

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
اره تا نزدیک یه سال بی حسه عمل بینی کلا صبوری میخواد من خودم بعد سه سال بینیم جاافتاد کلا ۸۰درصد راض ...

ممنونم از راهنمایی دقیقت عزیزم 

منم خیلی گریه می‌کنم روم نمیشه بدون چسب جایی برم