2777
2789
عنوان

کنکوری ها من دوران کنکورو میخوام😭

232 بازدید | 27 پست

قضیه اینه که کنکور مو به تازگی تموم کردم و الان وقت تفریح و استراحتمه  .همش تدخونه هستمو و جایی نمیرم بجز خونه مامنبزرگ که اونم ۲بار تو ماه  .تا ظهر کارای نظافت خونه رو انجام میومد و بعدش که میخوام با گوشی مامانم بازی کنم نمیده میگه کم گوشی نگاه کن منم آخه حوصلم سر میره نمیدونم چکار کنم تو تلویزیون فیلمای شبکه نمایشو میبینم که اونم بعضی وقتا برقا میره همونم از دست میدم

جالب تر از اون میام هال کنار خونواده بشینم یه داداش دبستانی دارم میاد اذیتم میکنه و کتکم میزنه دیگه اون شب بخاطرش رفتم اتاقم تنهایی نشستم کاریم نداشتم بکنم مامانم اومد دید نشستم دارم دیوار و تماشا میکنم با بابام بحث کرد که من و باید ببره تیمارستان بستری کنن هی میگفت این روانیه 

بعضی وقتا فقط میتونم با گوشی مامانم برم اینترنت و بازی زندگی خیلی سخته😔منه آزار دیده..‌.

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒

کلاسی باشگاهی ورزشی جایی امکانش هست بری ؟

اینم خوبه در طول روز باشه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار وایسا جلو مامانت و بگو من گناه نکردم بچه تو هستم کم نیار کم بیاری میشکننت حتی اگه خانوادت باشن💙

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

خب بگو به بابات و مامانت همینا رو و بگو سختته و حوصلت سر می‌ره 

میخوای یه کلاسی چیزی ثبت نام کن

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

عزیزم بیا بغلم🫂

خودتو با هنر و نقاشی و نوشتن سرگرم کن 

یه دفتر شطرنجی بخر تبدیلش کن به بولت ژورنال 

کتاب بخون

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

گوشی برات نمیخرن؟

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

کلاسی باشگاهی ورزشی جایی امکانش هست بری ؟اینم خوبه در طول روز باشه

میخوام با دوستاهماهنگ کنم از این هفته برم😔

عزیزم بشین کتاب غیر درسی بخون 

ورزش کن [به خاطر هزینه باشگاه میتونی خونه ورزش کنی]

با داداشت بازی کن [منچ،اسم فامیلی،دوز و....]

تمیز کردن خونه و کمک به مادر که وظیفمونه عزیزم

تازه جوونی انقدر از کارایی کهه خوشت نمیاد ،روشون فوکوس نکن

خودتو سرگرم کن🌸

اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب کبری سلام الله علیها 💚 

بروکتابخونه کتاب رمان بخر نمیدونم قران بخون شعر حفظ کن چیری که رفتی دانشگاه به درد بخوره

عاشق رمانم ولی همشو چند بار خوندم اونم نمیخرن اشکال نداره تموم میشه این وضم