2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی کنید

67 بازدید | 12 پست

من 21 سالمه دو بار کنکور تجربی دادم و قبول نشدم ،به شدت فکر میکنم و نشخوار فکری دارم و استرس زیاد ،خلاصه من 403 کنکور اخرم رو دادم و بهداشت عمومی کاردانی اونم ازاد اراک قبول شدم،همه گفتن به درد نمیخوره و اینا ،کنکورم شد یازده و دوازده،دیگه نموندم و رفتم مهندسی کامپیوتر حالا دوباره میخواستم بخونم برای کنکور ولی بازم فکر و خیال و استرس نمیزاره،کلی گریه کردم و زاری چون پیش مشاورم رفتم ولی نمیتونم درس بخونم از اون ورم میترسم از پس مهندسی کامپیوتر بر نیام چون درس اصلیم رو افتادم امسال نمیدونم چه خاکی بریزم تو سرم،از رشته های بیمارستانی هم زده شدم فقط برای بیکار نموندن و خانواده و ازدواج و شان اجتماعی دوسشون دارم 

واقعا از دانشگام هم بدم میاد هم از استاداش هم از شاگرداش و هم از بچه هاش و هم از خود رشته اصلا نمیدونم چی میخوام یا چی خوشحالم میکنه فقط میدونم به کنکور خوندنم اعتمادی نیست زود جا میزنم بخصوص الان که از بیمارستان هم بدم اومده

عزیزم تو باید بری روانشناس تا کمکت کنه از نوشخوار فکری و استرسی که داری ازادت کنه

چندماه وقت بزار برو تا نتیجه بگیری و باذهنی باز تصمیم بگیری

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
عزیزم تو باید بری روانشناس تا کمکت کنه از نوشخوار فکری و استرسی که داری ازادت کنهچندماه وقت بزار برو ...

رفتم قبلا تاثیر نداشت 

وقتم ندارم که برم پیش مشاور 

کلا باختم جونیم رو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم قبلا تاثیر نداشت وقتم ندارم که برم پیش مشاور کلا باختم جونیم رو

جوونی تو هنوز شروع هم نشده دختر 

همین الان باید درستش که وقتی جوونیت شروع شد برداشت کنی

الان تابستونه چه وقتی نداری

مهمتر از حال خودت چی هست که براش وقت نذاری

اگه شرایط و هزینه ش رو نداری بزن توی نت کتاب بخون، پادکست گوش کن تا ذهنت باز بشه بتونی درست و غلط تشخیص بدی، خیلی راهکارهای خوبی برای نوشخوار فکری هست

من ۳۱ سالمه و هنوزم میگم دوران طلایی من نرسیده، تو که ۲۰سالته سنی نداری

ما تا ۱۸ سالگی فقط مدرسه رفتیم و فشار و زور والدین رومون بوده که درس بخون درس بخون، شما هم همینطور ، وقتی برای شناخت خودت مداشتی که بدونی چی دوس داری و چی میخوای

این فرصت رو الان داری که بدونی میخوای چیکار کنی و برای ۶۰، ۷۰ سال بعد زندگیت تصمیم بگیری

حالا دو سه سال این وسط رفته که رفته مهم نیست اصلاعزیزم

حسرتشو نخور و بقیه ش رو درست کن

اول از همه به فکر خودت و حالت باش عزیزم، هیچکسی براش مهم نیست تو چکاره باشی ،تو چیکار میکنی، اگرم باشه میخوان پزشو بدن همین

تو خودت حال خودت برات مهم باشه و کاری رو انجام بده که حس خوبی داری

ما هممون درگیر افسردگی ، اضطراب و خشم هستیم عزیزم، برای اینا قدم برداری و درستش کنی نصف بیشتر راهو رفتی

فوقش یه ترم مرخصی بگیر تا فشار دانشگاه روت نباشه، اصلا چیز مهمی نیست

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
جوونی تو هنوز شروع هم نشده دختر همین الان باید درستش که وقتی جوونیت شروع شد برداشت کنیالان تابستونه ...

اره درسته 

انقد از راهنمایی از پزشک و پرستار تعریف میکردین و مادرم دوست داشت که منم اومدم تجربی که اونارو خوشحال کنم انقد همیشه به فکر بقیه بودم که یادم رفتم خودم چی میخوام یادم رفت استرس و اضطرابم نابودم کردن و شدم ادم افسرده که به فکر خوشحالی بقیه است نه تنها بهش نرسید نا امیدشون هم کرد 

جوونی تو هنوز شروع هم نشده دختر همین الان باید درستش که وقتی جوونیت شروع شد برداشت کنیالان تابستونه ...

اره درسته 

انقد از راهنمایی از پزشک و پرستار تعریف میکردین و مادرم دوست داشت که منم اومدم تجربی که اونارو خوشحال کنم انقد همیشه به فکر بقیه بودم که یادم رفتم خودم چی میخوام یادم رفت استرس و اضطرابم نابودم کردن و شدم ادم افسرده که به فکر خوشحالی بقیه است نه تنها بهش نرسید نا امیدشون هم کرد 

اره درسته انقد از راهنمایی از پزشک و پرستار تعریف میکردین و مادرم دوست داشت که منم اومدم تجربی که او ...

ما بچه اروم و مظلوما بهتر بگم تو سری خورا همینطوری میشیم، خودمون یادمون میره

ولی عزیزم نذار گذشته و این چندسالی که اذیت شدی باعث بشه بقیه سالهای عمرت رو به فنا بدی ، الان که اول راهی به خودت توجه کن و انقد اگاهی پیدا کن که دونسته یه کاری رو انجام بدی

لنقدری که ذهن اروم خوبه که داشتن هیچ چیزی به اندازه ی ذهن اروم مهم نیست

اول از همه برای خودت وقت بزار، بشین انقدر کتاب بخون و پادکست گوش کن تا ذهنت پر از این چیزا بشه و دیگه وقتی برای نوشخوار فکری و فکرای الکی پیدا نکنی

استرس اینم نداشته باش که حالا اینده ت چی میشه، تحصیلت چی میشه، یچیزی میشه دیگه عزیزم، خودش به وقتش برات پیش میاد که چکاری انجام بدی

[QUOTE=389688684]عزیزم تو باید بری روانشناس تا کمکت کنه از نوشخوار فکری و استرسی که داری ازادت کنه چ ...

شاید ایشون خوب نبوده، یه روانشناس خوب پیدا کن

ولی حتما کتاب و پادکست یادت نره

حتما کتاب و پادکست گوش میدم امیدوارم حالم خوب شه 🥲🥲🥲🥲

ادم وقتی میخواد مشکلات ذهنی رو درمان کنه اولش حالش بد میشه،  چون علت یه سری موضوعات رو میفهمه و خشم پیدا میکنی، ولی وقتی ادامه بدی بهتر میشی و حالت خوب میشه

اینو گفتم که وسط راه جا نزنی و ول نکنی، ادامه بده تا بهتر بشی

کتاب هنر رندانه بیخیالی رو بخون خوبه

پادکست های حسین عرب زاده

توی یوتیوب مشکلت رو سرچ کن و تماس های دکترهلاکویی رو گوش کن بهت سر نخ میده

با هوش مصنوعی هم حرف بزن مشکلتو بگو و کتاب و راه حل بخواه

گوگل پلی grok سرچ کن 

اینم هست Chatgpt.com 

گراک اطلاعاتش بهتره

موفق باشی عزیزم❤️

کمکی خواستی بهم بگو ❤️

ادم وقتی میخواد مشکلات ذهنی رو درمان کنه اولش حالش بد میشه، چون علت یه سری موضوعات رو میفهمه و خشم ...

مرسی میخواستم بپرسم ازتون چه کتاب و پادکستی گوش کنم که لطف کردین گفتین بهم ❤️❤️❤️

مرسی میخواستم بپرسم ازتون چه کتاب و پادکستی گوش کنم که لطف کردین گفتین بهم ❤️❤️❤️

فدات😘❤️