2777
2789
عنوان

آیفون یا طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 24 پست
چیزی هم به اسمت زد؟

نه نزد

من ۱۰درصد پول خونه رو دادم بارها بهش گفتم خونه به نامم بزن با حرص گفته چشم...

اگه خونه به نامت بکنه بعدها اگر خدایی نکرده به مشکل بخوری میتونه پس بگیره

الان میگه ۲۰۰تومنم طلا بفروش ماشین بخریم  ماشین به نامت میزنم بقیه میگن نکن پس فردا از خونه بندازتت بیرون چیکار میخوای بکنی هیچی نداری(۶۰گرم طلا دارم پیش خانوادمه خبر نداره میگه از خورده ریزام بفروسم۲۰۰تومن بشه)

منم شهر غریبم با بچه کوچیک وسیله لازم داریم ،حداقل تا۱سال آینده هم نمیتونه وام برداره ماشین بخره

موندم چیکار کنم 

نه نزدمن ۱۰درصد پول خونه رو دادم بارها بهش گفتم خونه به نامم بزن با حرص گفته چشم...اگه خونه به نامت ...

والا من نصف طلاهایی که دارم از خونه بابام آوردم

همونا رو باید بدم بهش آخرشم هیچی به اسمم نمیزنه

البته تو مهریه نوشتیم ۳ دنگ خونه ای ک آقا بخره از منه نمیدونم با این دستم به جایی بند هست یا نه

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من میگم طلا رو باید دو دستی تقدیم شوهرم کنم چیزی هم به اسمم فکر نکنم بزنهمثلا یه دنگ یا دو دنگ حد ...

اگه اهلشه میدونی بعدا میخره که بفروش خونه راحتی‌ زنه

اما نه نگرانی نخره برات ریسک نکن

والا من نصف طلاهایی که دارم از خونه بابام آوردمهمونا رو باید بدم بهش آخرشم هیچی به اسمم نمیزنهالبته ...

منم کل طلاهای مجردیم برای خونه هایی که خریدیم خورد خورد فروختم

ولی شوهرم میدونم داشته باشه جبران میکنه میخره

منم کل طلاهای مجردیم برای خونه هایی که خریدیم خورد خورد فروختمولی شوهرم میدونم داشته باشه جبران میکن ...

شوهر من آخه یک بار خیانت کرده

البته الان همه سرمایه زندگیش دست منه

ولی میترسم باز درگیر حاشیه بشه

اون موقه بدون پشتوانه مالی سختمه خدایی

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

نه نزدمن ۱۰درصد پول خونه رو دادم بارها بهش گفتم خونه به نامم بزن با حرص گفته چشم...اگه خونه به نامت ...

۶۰گرم چطوری پولش اوردی ک شوهرت خبر نداره

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد