2777
2789
عنوان

علاقه گربمون به نون 😂😂

184 بازدید | 20 پست

میدونم نباید زیاد بخوره و بده و خدایی هم نمیدم بهش ولی خب بعضی وقتا میاد از دست دخترم میگیره یا اگه روی میز باشه ممکنه بدزده 😂

الان از صبح یه بار سیر و پر غذا خورده ساعت یک و نیمم یه وعده دیگه غذا میخوره دخترم داشت کتلت و نون میخورد الان اومد یکم نون گرفت رفت قایمکی پشت به ما خورد😐😂

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه کوچیک داری؟ از لحاظ بهداشتی مشکل داره ها

بله سه سالشه با هم بزرگ شدن و مشکلی تا الان نداشته واکسینه و ضد انگل خورده ست و از خونه بیرون نمیره از دو ماهگی پیش خودم بوده دکتر دخترمم هیچ ایرادی نمیبینه تو نگهداریش 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣🤣

ما هاپو داریم

نون نمیخوره اصلااااا

اگه اونجا بود دخترت بی غذا میموند 

گربه نون رو میخورد هاپو هم کتلت رو (عاشق کتلته)

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣🤣ما هاپو داریمنون نمیخوره اصلااااااگه اونجا بود دخترت بی غذا میموند گربه نون رو میخورد ...

عزیزم🥹😂😂این پیشی مام کتلت بهش بدی میخوره من خیلی تاکید جدی کردم غذاهای خودمون و نباید پیشی بخوره برا ادویه 

عزیزم🥹😂😂این پیشی مام کتلت بهش بدی میخوره من خیلی تاکید جدی کردم غذاهای خودمون و نباید پیشی بخوره ...

ما هم وقتی کتلت داریم باید دو مدل درست کنم

خودمون و هاپویی

ولی آخرش باید یه کوچولو هم از مال ما رو امتحان کنه🤦‍♀️

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
اسی عکسشو میذاری گذاشتی لایکم کن مرسی

نمیتونم عزیزم اینجا خیلی جزئیات زندگیمون و با یکم تغییر گفتم شناسایی نشیم گربمون یه ویژگی ای داره که به محض اینکه عکسش و بذارم ممکنه بفهمن منم😅😂گربه دی اس اچه از اینا که توی خیابون زیاده 

نظر آدما متفاوتهمن دوس ندارم حیوون خونگی داشته باشمولی شما دوس داری

درسته نظر ادما متفاوته من از نظر سلامتی عرض کردم انگار پزشک اوکیه 

وای من کفتر داشتم خونه زندگیم به گند کشید دیگه توبه کردم حیوون نگه دارم، قصد داشتم خرگوش بگیرم پشیمو ...

گربه تمیزه خیلیم تمیزه شلوغ‌کاریشم از یک سال به بعد کمه