هیلکه،ورون مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 547 عنوان چجوری دوری عروس هلندیمو تحمل کنم 72 بازدید | 4 پست دو روز پیش در قفس باز شدو رفت دو روزه دربدر دنبالش میگردیم نمیتونیم پیداش کنیمچقد سخته وقتی به چیزی وابسته میشی و از دستش میدی من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی! من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم . شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم...... 1404/05/05 | 12:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیلکه،ورون مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 547 نمیخوام ناراحتت کنم ولی زیاد زنده نمیمونه رفته بودیم یه دشت خیلی بزرگ اونجا گم شد یعنی از گرسنگی میمیره یا از ترس و دوری؟ من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی! من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم . شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
mt_b عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 1211 رفته بودیم یه دشت خیلی بزرگ اونجا گم شد یعنی از گرسنگی میمیره یا از ترس و دوری؟ فکر نکن بهش شاید یه آدم خوبی پیداش کنه
هیلکه،ورون مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 547 فکر نکن بهش شاید یه آدم خوبی پیداش کنه 😭😭😭 من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی! من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم . شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......