2777
2789

تاپیک قبلم سوال پپرسیدم چون چند سال پیش این حرفو شنیده بودم

طوری توهین کردید آدم حس بد میگیره

ما به دنیا نیومدیم که از اول همه چیو بلد باشیم اگه شما بلدید توهین نکنید

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا اینجا اعصاب ندارن بعضی وقتا می ببینی کسی امروز ناراحته بی حوصلگی سر دیگری خالی میکنه

بی حوصلگی با بیشعوری فرق داره طرف مسخره میکنه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
اینجا خیلی بی اعصابن نمیدونم چرا

چون یه مشت بچه ان که تو سن بلوغن

الان رفتم دیدم من نمیپرم بهت ولی مدرک ایتلس چه ربطی به وام داره این از کجا به ذهنت رسیدت😁

میکم خب قبلا یه نفر بهم گفت چون من آیلتس دارم