2777
2789
عنوان

کدبانو های عزیز میشه بیاین راجب سبزی قورمه سبزی سوال دارم 🤭🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 60 پست

هر سال اواخر شهریور ماه 30 کیلو سبزی میگیرم و پاک میکنم 

خودم با سبزی خردکن ، خرد میکنم و سرخ میکنم 

من موقع بسته بندی ، بسته هام رو نیم کیلویی وزن میکنم 

برای هر 10 کیلو سبزی 7 بسته حدودن میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر سال اواخر شهریور ماه 30 کیلو سبزی میگیرم و پاک میکنم خودم با سبزی خردکن ، خرد میکنم و سرخ میکنم م ...

خدا خیرت بده ممنون عزیزم 

پس حتما برم انجام بدم چون کمکی هم دارم 

خدا خیرت بده ممنون عزیزم پس حتما برم انجام بدم چون کمکی هم دارم

اگه یهو انجام دادن برات سخته 

کم کم بگیر ، مثلا دو تا 7 کیلو بگیر 

من خواهرم میاد کمکم ، میرم سر زمین سبزی کاری ، سبزی

دسته ای میگیریم ، دو روز خسته میشم اما می‌دونم صفر تا صد خودم انجام دادم و چجوریاست 

وای سبزی پخته. سرخ نشده خوب بود؟!!!مثل حنا میشه

آره خوبه من خودم سرخ میکنم همیشه 

نه بابا چی مثل حنا میشه

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
سبزی آماده سرخ نشده بگیر خودت فقط سرخ کن ارزش این همه زحمت نداره

آخه میخوام صفر تا صدشو خودم انجام بدم چون اون نیمه آماده هم معلوم نیس چجوری تمیز کردن 

اگه یهو انجام دادن برات سخته کم کم بگیر ، مثلا دو تا 7 کیلو بگیر من خواهرم میاد کمکم ، میرم سر زمین ...

منم کمکی دارم خواهرام هستن انجام میدم 

هرچفدرم آدم اذیت بشه حداقل ی سال راحته ارزششو داره 

اگه اینقدری شما گفتی بمونه واقعا خیلی خوبه 

منم کمکی دارم خواهرام هستن انجام میدم هرچفدرم آدم اذیت بشه حداقل ی سال راحته ارزششو داره اگه اینقدری ...

خب بستگی به کیفیت سبزی اون روز داره ، بعضی سبزی ها آشغال زیاد درمیاد ازش ، بعضی روزها سبزی ها اصلا اشغال ندارن 

اگه کمکی داری همه سبزیهات انجام بده 

من 10 کیلو کرفس 

10 کیلو کوکو و پلویی 

5 کیلو آش 

یهو انجام میدم