2777
2789

سلام دوستان

آب خونه ما خیلی جرم داره. هر بار که چای درست میکنم کلی جرم میبنده کتری. دنبال یه دستگاه تصفیه آب خانگی خوب و با کیفیت هستم آیا کسی تجربه ای داره؟

از خون جوانان وطن لاله دمیده  / در ماتم سرو قدشان سروها خمیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهران هستم

بفکر دستگاه تصفیه آب نباش چون دیگه آب نداریم

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

با سلام
تمامی این دستگاه های تصفیه خانگی همگی مونتاز داخلی هستند اما خوب بین اینا محصولاتت SSV اس اس وی خوب هستش (از نظر پشتیبانی، ارسال کارشناس و...)
ما این مدلو 6 ماهه داریم استفاده می کنیم راضیم و خوبه سختی آب رو بین 40 الی 80 نگه میداره (سختی آب منزل حدود 350 بود)   "تصفیه آب خانگی اس اس وی مدل MaxTec X700" این مدل 7 تا ف.ل.ت داره (تو دیجیکالا آف هم خورده فکر کنم حدود 5 میلیون باشه)

یه مدل دیگه هم داره 8 تا ف.ل.ت که ف.ل.ت آخر اکسیژن ساز هستش (مدل UltraPro X800)  ولی به نظرم همین کارتون رو راه میندازه

موفق باشید

......

با سلامتمامی این دستگاه های تصفیه خانگی همگی مونتاز داخلی هستند اما خوب بین اینا محصولاتت SSV اس اس ...

ممنون از راهنمایی تون

از خون جوانان وطن لاله دمیده  / در ماتم سرو قدشان سروها خمیده