2777
2789
عنوان

یه النگوهامو بدم گوشی واس شوهر بخرم

1766 بازدید | 118 پست

سلام خوشگلا

ما وضع مالیمون در حالت عادی اوکیه

ولی فعلا تا دوسه ماه قسط زیاااد داریم این وسط هم گوشی شوهرم خراب شده .بنظرتون بدم براش گوشی بخرم؟و اینکه میدونم بعدا دسش پر شه میخره برام

یااینکه یه زنجیر و انگشتر ودوتا سکه ی گرمی دارم مخفی پس انداز

اونارو بدم یااصلا هیچی؟😂

اینم بگم النگو ها روشوهرم نخریده برام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

النگوتو بده که ببینه بعد تو دستت نیست برات بخره

از پس انداز مخفیت حرفی نزن

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

یه گوشی ساده بگیره چندماه رو سرکنه ،طلا حیفه ،پس اندازت هم نزار بفهمه

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

من باشم ی انگشترپس اندازو میفروشم پولشو بهش میدم میگم از مامانم قرض گرفتم که بهش دادم بعدا پسش بده برگرده به خودم 

مامانم فقط درجریان میزارم

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت