2777
2789

اعصابم کلا داغونه خودمم باردارم کلا رفتارای ریز دیگران هم اذیتم میکنه کلا حوصله کسیو ندارم دوس دارم بگم و بخندم اما نمیشه 

راهنمایم کنین 

از سن کم هم پدرم فوت شده و رو خیلی تاثیر گذاشته از طرفیم خیلی حساسم خیلییی 

چطور بی تفاوت باشم

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

این حساس بودن بیش از حد رو منم درک میکنم. اینا همش بخاطر تروما هستش. منم مامانم رو وقتی از دست دادم این حساسیتم بیشتر شد. حتما اگر شرایطش رو داری برو پیش تراپیست چون باید ریشه‌ای درمان بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حساس بودن بیش از حد رو منم درک میکنم. اینا همش بخاطر تروما هستش. منم مامانم رو وقتی از دست دادم ...

خیلی دوس دارم برم میترسم رو نینیم هم تاثیر بذاره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

منم خیلی حساسم تو بارداریمم بدتر شدم میشینم تو خونه عزیزم سرمو با نقاشی و فیلم و نت و چرت و پرت گرم ...

منم تو خونه خودمون که هستم اصلا خیلی راحتم اعصابم راحته

ولی چون شرایط اینو ندارم که خونه بمونم دیگه اینجوری میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی دوس دارم برم میترسم رو نینیم هم تاثیر بذاره

نه عزیز دلم قرص و دارو بهت نمیده. اتفاقا اگه حساسیت زیادت بهتر بشه چون فشار روانی کمتری رو تحمل میکنی برای نینی بهتر هم هست ولی بازم اگه نگرانی از پزشکت سوال بپرس

روح پدرت شاد باشهبنظرم چندروز نماز شب رو امتحان بکن، توی اینجور چیزها تاثیر خوبی میزاره و خیلی از مش ...

مرسی عزیزم 

اخه بلد نیستم میشه بگین چطور بخونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم تو خونه خودمون که هستم اصلا خیلی راحتم اعصابم راحتهولی چون شرایط اینو ندارم که خونه بمونم دیگه ا ...

عزیزم مهمونی ها رو نرو فقط واجبا رو برو اونم دیقه نود

من تنها که میشم باید موزیک یا تی وی روشن کنم خیلی هم حوصله ام سرمیره اما واقعا اعصاب ندارم زیاد بیرون باشم دعوام میگیره

نه عزیز دلم قرص و دارو بهت نمیده. اتفاقا اگه حساسیت زیادت بهتر بشه چون فشار روانی کمتری رو تحمل میکن ...

مرسی گلم بخاطر قرص دارو نمیگم بخاطر این اعصاب خرابم میگم عذاب وجدان میگیرم میگم این رفتارای منم رو بچم تاثیر میذاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم مهمونی ها رو نرو فقط واجبا رو برو اونم دیقه نودمن تنها که میشم باید موزیک یا تی وی روشن کنم خی ...

ارع منم همش فیلم و اینا میبینم خودمو مشغول میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی گلم بخاطر قرص دارو نمیگم بخاطر این اعصاب خرابم میگم عذاب وجدان میگیرم میگم این رفتارای منم رو ب ...

نه عزیزم اصلا به هیچ عنوان استرس نگیر که برای نینی کوچولوت خوب نیست. فقط از یه تراپیست کمک بگیر خیلی بهتر میشه. 

نه عزیزم اصلا به هیچ عنوان استرس نگیر که برای نینی کوچولوت خوب نیست. فقط از یه تراپیست کمک بگیر خیلی ...

چشم مرسی ازت گلم😘😘❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم اخه بلد نیستم میشه بگین چطور بخونم

اگه بخوای کامل بخونی نیمساعت طول می کشه، اما شما میتونی فقط نماز شفع و نماز وتر رو بخونی، یکیش دو رکعته یکیش یک رکعت.

توی اینترنت سرچ کن اگه نتونستی یاد بگیری توی برگه بنویس موقع خوندن.