2777
2789

شوهرم راننده کامیونه درآمدش بد نیست ولی خب به نسبت زحمتی که میکشه درآمدش مناسب نیست ، از این ور هم  ماشین خرج های سنگین داره هرچند وقت یه بار ، باردار هم هستم خرج های بچه و غیره هم هست این روزا ، مثلا ماه پیش دوتا فرش گرفتیم برا اتاق ها ۲۹ تومن شد ، یا دیروز رفتیم تخت و کمد بچه ببینیم کمتر از ۲۰ تومن کیفیت مناسب نداشت ، حالا خورده ریز ها و لباس و کالسکه و غیره بماند ، ناشکری نمیکنما مثلا شوهرم الان رفته یه مدت کار کرده ۵۰ تومن در آمدش شده ولی الان داشتیم می‌نوشتیم حساب کتاب رو ۲۵ تومن همینجوری خرج شده مثلا خرج اقساط و بیمه و خرجش تو جاده ، حالا از همون پول باقی مونده قراره بازم برا تعمیر ماشین پول خرج بشه،‌ خلاصه منظورم اینه بهترین راه برا اینکه پولمون بیشتر بشه چیه آخه مثلا طلا بخوای بخری باید بلند مدت بمونه تا سود بده ، مثلا دوس دارم پول جمع کنیم یه خونه یا مغازه برا آینده خودمون و بچه مون بخریم ، یا حتی اگه بتونیم ماشین بهتری بخریم درآمدش هم بیشتر میشه ، اکثرا شوهرم با وام سعی میکنه پولش رو بیشتر کنه مثلا پارسال ۸۰۰ تومن با وام و اینا جمع کرد داد دوستش که نمایشگاه داره میگه الان اون پول ۱۱۰۰ شده ، درسته سود خوبیه ولی با تورم نمیتونه برابری کنه ، الان مثلا میگه باز اون پول بردارم بذارم بانک یه میلیارد دیگه وام بدن یا بذارم رو پول ماشین یه ماشین بهتر بگیرم یا کلا ماشین هم بفروشم بدم دوستم تو نمایشگاه کار کنه پولمون دو برابر بشه ، منم میگم کلا فروختن ماشین و سرمایه گذاری تو نمایشگاه کار ریسکی هست آدم می‌ترسه کل سرمایه اش از دست بره میگم فعلا تا جوونی کار کن با ماشین حالا بعدا دست از کار میکشی،  کلا میگم وقتی شوهرم وام برمی‌داره اقساط وام سنگینه و هر ماه بیشتر کارکردش رو باید بریزه پای قسط ، دیگه نمیتونیم مثلا خرجای سنگین داشته باشیم مثلا بخوام وسیله ای مثل کمد و تخت برا خونه بخریم یا الان مثلا خونمون شوفاژ یا لوستر نداره با این گرونی هم یکی از این وسایل میخری میبینی هرچی جمع کرده بودی رفت ، منم دلم میسوزه شوهرم میره تو سرما و گرما اینطوری کار میکنه با کرایه پایین بعد یهو بیاییم سه تا چهارتا از کرایه هاشو بدیم یه چیزی بخریم که واقعا به پولش نمی ارزه ، چجوری میتونم پس انداز کنم؟ منظور به شوهرم کمک کنم که زیاد پول خرج نشه و بتونیم یه کاری بکنیم ، کسی تو شرایط من هست ؟ شما چجوری پس انداز میکنید؟ با اینکه من خانه دارم و فعلا بخاطر بچه هم چند سالی دست و پام بسته ست ، و اینکه خودمم یه مقدار خرج دارم اینکه میخوام رانندگی یاد بگیرم ولی اگه مربی بگیرم نمیدونم هزینه اش زیاد میشه یا نه آخه هفته پیش حدود یه تومن پول اسنپ دادم برا این ور اون ور رفتن و با توجه به کار شوهرم برا من واجبه که رانندگی یاد بگیرم ولی یکم میترسم ، و درس هم میخوندم که با پولی که شوهرم میداد پس انداز میکردم شهریه دانشگاه رو میدادم حالا بخاطر زایمان باید مرخصی بگیرم که اونم ترمی دو سه تومن باید برا مرخصی پول بدم به دانشگاه ابن خرجامم هست ، و اینکه شوهرم هر چی بخوام برام می‌خره و هفتگی فقط ۷۰۰ تومن بهم میده ازش بیشتر بگیرم یا صبر کنم وام اینا برداره؟ با این حساب خودم پول خاصی دستم نیست که ریز ریز جمع کنم طلا بخرم شوهرمم میگه آدم یه بار پول زیاد داشته باشه طلا بخره خورد خورد فقط پول هدر میشه گرم طلا کم خواهد بود 

خلاصه خانمای با تجربه بگین چه راه هایی برا پس انداز میتونم  در پیش بگیرم با توجه به شرایطی که گفتم و اینکه من سختم میاد در مورد خورد و خوراک و اینا خسیس بازی در بیارم و غذا بد یا کم درست کنم ولی خب تو خریداتون چه مواردی رعایت میکنید که خرید براتون با صرفه در بیاد ، در مورد لباس هم مراسمی چیزی باشه لباس خاصی میخرم و با توجه به فصل مثلا مانتو تابستونی یا زمستونی لازمم میشه میخرم و سختمه که لباس کهنه بپوشم خوشم نمیاد ظاهرم نامرتب باشه البته زیاد اهل تجملات نیستم که هر روز یه لباس جدید بپوشم ولی کلا لباس چیکار میکنید که هم با کیفیت باشع زود خراب نشه هم صرفه جویی بشه ، مثلا لباساتون رو میدید خیاط بدوزه؟ لباس خونگی چی؟ آخه من چندباری لباس دادم دوختن اصلا به دلم ننشسته،  در مورد سیسمونی چی چیا رو میتونم خوردم راحت تو خونه درست کنم که خرج اضافی نباشه؟ تخت و کمد سفارش بدیم درست کنن ارزون تر در میاد یا حاضری بخریم؟ چه جنسی بخریم که حداقل تختش دوام داشته باشه و دو روزه نشکنه؟

اگر ماشین مال خودتونه و خونه هم ازخودتون دارید

پس انداز نکن، براخودتو بچه هات خرج کن کیف کن 

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

نباید فرش میخریدی  خودتونو جمع کنین سعی کنین یه مغازه بخرین

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از فامیلامون ماشین سنگین دارن ماشالله وضع مالی‌شون عالیه،مغازه،خونه،زمین همچی دارن با کلی پس انداز

شما هم اگر با برنامه ریزی خرج و مخارجتون رو جلو ببرید حتما وضعتون خوب میشه

Being motivated costs you nothing but can provide you with everything

میتونه هم کار فنی یاد بگیره مثل پکیج و ماشین لباسشویی یا کامیونو تبدیل به جرثقیل کنه و بیابون نره

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یکی از فامیلامون ماشین سنگین دارن ماشالله وضع مالی‌شون عالیه،مغازه،خونه،زمین همچی دارن با کلی پس اند ...

آخه ماشین تا ماشین درآمدش و بارش فرق میکنه مثلا ماشین شوهر من یه چیز معمولیه حتی مدلش خیلی قدیمیه ولی مثلا کسایی که تریلی دارن به جاهای دور تر بار میبرن آره درآمدشون بیشتره و البته بستگی دارع طرف تو گرونی اینا رو جمع کرده خریده یا تو ارزونی 

اگر ماشین مال خودتونه و خونه هم ازخودتون داریدپس انداز نکن، براخودتو بچه هات خرج کن کیف کن

آره ماشین و خونه از خودمونه ولی خب با این شرایط باید به فکر آینده هم باشیم دیگه همین بچه که داره میاد آینده داره با این وضع که همه چی روز به روز گرون تر میشه آدم فقط بخوره و بپوشه یه روزی اونی که تو دستشه هم از دست میره ، کلا احساس ناامنی میکنم حس میکنم هیچی نداریم دوس دارم دلم قرص باشه 

و اینکه نمیگم خسیس بازی در بیاریم بچه ام چیزی نخوره نپوشه نه، به اندازه نیاز بخریم ولی پس انداز هم داشته باشیم ، الان آخه با این گرونی اصلا ریخت و پاش نمیشه که یه چیز ساده و متوسط میخری میبینی کلی قیمتشه یه ست سرهمی بیرونی واسه بچه دیدم یه چیز ساده بود حدود ۷۰۰ ، ۸۰۰ تومن بود حالا بقیه چیزا رو خودت در نظر بگیر ، با اینکه تو شهر بزرگ هم زندگی نمی‌کنیم 

اگر ماشین مال خودتونه و خونه هم ازخودتون داریدپس انداز نکن، براخودتو بچه هات خرج کن کیف کن

الان مثلاجاریم همیشه می‌ناله که حقوقمون کمه هیچی نداریم ولی شوهرش گاهی جای دیگه هم کار میکنه و چند وقت پیش تونستن خونه بخرن یه جا دیگه 

نباید فرش میخریدی خودتونو جمع کنین سعی کنین یه مغازه بخرین

آخه اتاق ها سرامیک خالی بود 

برا مغازه باید کلی پول جمع کنی مغازه خوب از خونه هم گرون تره ولی باز شاید اگه بتونه وام اینا بگیره ماشین رو بهتر کنه که درآمدش بیشتر بشه 

دیگه شوهرم نزدیک ۴۰ سالشه الان وقت شغل عوض کردنش نیست

اتفاقا الان وقتشه دیگه بیابون نره

آره ماشین و خونه از خودمونه ولی خب با این شرایط باید به فکر آینده هم باشیم دیگه همین بچه که داره میا ...

صاحب دستگاه هرچی دورم هس پولدارن

شوهرتو حسیس نکن

وسایل خونت اگر خوبن عوض نکن واقن

ولی از سر و لباست ، رسیدگی ب پوست و موهات نگذر

مردا از ی جایی ب بعد مزه پپل میره زیر دهنشون نمیتونن خرجش کنن، و بعضیاهم ک بی ظرفیتن، تا دوقرون پول ببینن میرن دنبال زنای دیگه

حتمن الویت زندگیت اول خودت باشی عزیزم، 

یه ماشین سواری هم داشته بتشید خیلی خوبه

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍