بعد سر سفره حمله کنه انقد بخوره ک یه طرف سفره خالی بشه بشقاب انقد پر کنه ک از اطرافش بریزه مث ندیده ها ژل سالاد بیشتر شو بریزه واسه خودش بعد دوغ نوشابه دلستر از همه هی بخوره فک نمیکنید چیپ بی لوله یا کلا اسکلی چیزیه اخه خونه فامیل شوهر اونم وقتی دفعات اول میری زشت نیس انقد بخوری هنوز تو شوک این رفتارم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ولی مهمونه دیگه، شاید بدون تعارفه، خورده تاسیر شده
خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
اگر دو سه مدل غذا بود از هر کدوم یذره امتحان بکنه که میزبان ناراحت نشه...
وگرنه اینجوری ک شما گفتی افتضاحه
من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن... چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...
بله خیلی بی کلاس بودهمن مهمونی میرم قبلش چیزی میخورم که اونجا کمتر بخورمولی بعضیا از صبحش هیچی نمیخو ...
من خدادادی کم میخورم😊😂😂خیای باکلاسم پس
تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشتهی مورد علاقم