2777
2789
عنوان

اگه نو عروس بیاد خونتون

| مشاهده متن کامل بحث + 3497 بازدید | 113 پست
آره زشته خیلی ولی سعی می کنم زبونتو نزنمو ولی هیچی نمیگم چه جلوش چه پشت سرشاگه بکی تو اقوام همسرم با ...

پشت سرش یا جلوش ک نگفتم می‌دونم ولی خب مسلما خونه بقیه فامیل انقد بخوره ی چی میگن پشت سرش شنیدم ک گفتن

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من به بشقاب مهمونم هیچوقت نگاه نکردممیخواد نو عروس باسه یه خانم ۹۰ ساله!

به بشقابش نگاه نکرده فک کنم میگه نصف سفره رو جارو زده😂

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
ن نمیشه شوخی میکنی

نه این و جدی میگم،هرکس پیام من و میخونه بدونه ک خونه مادرشوهر نباید زیاد غذا خورد سر یخچالشون نرید

بیسکوییت و خوراکی همیشه باهاتون باشه

البته بهترین راه اینه قبل رفتن حتما ته بندی کنید

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

زشت ک هس

ولی مهمونه دیگه، شاید بدون تعارفه، خورده تاسیر شده

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

نوش جونش دیگه 😂

ولی زشته خدایی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خیلی زشته

به مقدار مناسب بریزه بخوره

اگر دو سه مدل غذا بود از هر کدوم یذره امتحان بکنه که میزبان ناراحت نشه...

وگرنه اینجوری ک شما گفتی افتضاحه

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

عروسم نباشیم گشنه هم باشیم تعارفم نداشته باشبم فک نکنم بتونم اینجوری که گفتی بخورم 😄مگه میشه یا داری اغراق میکنی 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بله خیلی بی کلاس بودهمن مهمونی میرم قبلش چیزی میخورم که اونجا کمتر بخورمولی بعضیا از صبحش هیچی نمیخو ...

من خدادادی کم میخورم😊😂😂خیای باکلاسم پس

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم