2777
2789
عنوان

پارتنرم چرا اینجوری میکنه بیاید

297 بازدید | 36 پست

صبح پیام داده ، یه عکس از محیط درمانی با لباس مخصوص یه بار مصرفا فرستاد، زیرشم نوشت حلال کن😑

زنگ زدم بار اول زنگ خورد بعدش خاموش کرد گوشیو

دارم میمیرم از نگرانیییی

یه مدتیه قلبش درد داشت و سردردای شدید

رابطتون لانگه؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

حدس زدم

وارد بازیش نشو.

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
چرا اینجوری نگرانت کرد بدون هیچ توضیحی؟

یه مدت خیلی حرصش دادم، در حدی بود که دو روز اخیر گفت کلا پیام نده بزار دو روز ارامش داشته باشم حرص نخورم از دستت

فک کنم داره عوض در میاره😑

بنظرت خودم کارو تموم کنم؟😂🔪اگه فیلم نباشه چی:(

دورین ازهم؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون