2777
2789
عنوان

شوهر عصبی و بددهن

98 بازدید | 11 پست

خانما سلام من ۵۰ روزه زایمان کردم از وقتی زایمان کردم شوهرم خیلی بد شده و اذیتم میکنه همش بهم بی محلی میکنه و کلا باهام حرف نمیزنه و وقتی حرف میزنه همش وحشیانه داد میزنه و حالت تهاجمی داره نسبت بمن.خیلی خستم ازش،کمکم نمیکنه تو بچه داری و میگه مگه شق القمر میکنی بچه بزرگ میکنی ،من از هر لحاظ ازش بالاترم اینکه اون باهام اینجوری میکنه واقعا آزارم میده شماها تجربه دارید میشه راهنمایی کنید لطفا،واقعا حال روحیم رو بهم ریخته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من تجربه دارم، زایمان کردی و بچه داری سخته و تاحا تجربه نکردی و نیخوای یکی کمکت باشه ولی شوهر گاوتشریف داره و همدردی نمیکنه. 

بهت قول میدم بچه 6 ماهش شد، هورمون هات تنظیم میشه شوهرت هم از این بهت بیرون میاد. زیاد باهاش کل نگیر فکر کن وجود نداره ما زور زدیم کمک کنه جز داد و بیداد چیزی عایدی نداشت. 

تاره شوهر من غرم میزد چرا خونه تمیز نیست 

بله من تجربه دارم، زایمان کردی و بچه داری سخته و تاحا تجربه نکردی و نیخوای یکی کمکت باشه ولی شوهر گا ...

من تا۲۰ روز خونه خودم بودم مامانم اومد همش کمکم بچه داری و ابجیم آشپزی و خونه داری دیدم کمک نمیکنه اومدم با بچم خونه مامانم ،اونم هرشب میومد شام میخورد و می‌خوابید و صبح می‌رفت سرکار و اصلا کمکی نمی‌کرد تازه مامانم ناهارش هم میده هرروز ،ولی عین گاو اصلا منظور نداره همش دلمو میشکنه بهم بی محلی میکنه فحش میده خدا نگذره ازش