2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده دیشب گوشی شوهرم دستم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 54 پست

از دیشب فکرم درگیره 

درسته کار من اشتباه بود ، شاید هیچ مردی خوشش نیاد چک بشه گوشیش ولی دیگه انقدر حساسیت واسه چی بود ؟؟؟ 

چرا حاضر نشد یک ربع گوشیش دست من باشه خودش بره به کاراش برسه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید خوب راست میگه کار درستی نکردی یا به شوهرت اعتماد داری یا نداری 

اگرم نگرانی داری بزار یه روز حمام بود چک کن نه اینکه ببخشید مثل بچه ها بگی گوشیتو بده چک کنم و...

ازش عذرخواهی کن نه بزار اون حساس بشه و از شما فاصله بگیره نه شما بدبین باش 

من تو گوشیم هیچیم نداشته باشم ، حالم بهم میخوره حتی خاموش هم باشه کسی بهش دست بزنه

چه برسه بره بگرده توش

حتی مامانم

نمیدونم چرا ولی اصلا خوشم نمیاد از این کار و باعث میشه عصبی بشم

شاید ایشون هم همینطوریه

یه چیزی خواهرانه بهت میگم اگه بچه داری ونمیخوای جداشی کنجکاوی نکن شاید اونطور که توفکر میکنی نیست شا ...

دقیقا منم خیلی وقته اصلا دست به گوشی شوهرم نمی‌زنم اعصاب خودم راحت تره سپردم دست خدا گفتم اگر این مرد میخواد به من ظلمی کنه خودت دستشو رو کن جوابشو بده

بد به دلت راه نمیدم ولی مردا وقتی چیزی تو گوشیشون باشه نمیدن دست کسی .

یواشکی موقعی که رمز گوشیشو باز میکنه نگاه کن یاد بگیر وقتی خوابید بگردش ،اگه هم چیزی دیدی فقط اسکرین بگیر که بعد نزنه زیرش

دقیقا منم خیلی وقته اصلا دست به گوشی شوهرم نمی‌زنم اعصاب خودم راحت تره سپردم دست خدا گفتم اگر این مر ...

دقیقا کاره درست همینه ما خودمونو الکی عذاب میدیم تهشم هیچی نیس

من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛
این چه کاریه اخه خب خونسرد میبودی میرفتی تو پیج اینستاش پنهونی

پنهانی نمیتونم برم عزیزم 

کلا ایستاده بالای سرم میگفت گوشیمو بده 

توی موارد ذخیره شده های اینستاش رفتم دو تا کلیپ بود از زن هایی با لباس های خیلی لخت در حال رقصیدن و دست کشیدن روی باسنشو رفتارهای تحریک کننده 

گفتم خجالت بکش اخه این چی بوده ذخیره کردی ؟گفت من ؟؟؟ من ذخیره کردم؟؟؟ اصلا یادم نمیاد تاریخشو ببین شاید واسه چندسال پیشه وقتی که توی زندگیم نبودی و ...

گفتم به هر حال ذخیره کردی دیگه چرا اخه 

گفت اصلا یادم نمیاد  و ....

چرا شوهرتو اذیت میکنی خنگی مگه ؟ 😒😒😒میخوای ولت کنه الان اعصابشو بهم ریختی حالت خوب شد رفت سیگار کشید زندگی قبلیش نمیدونم نامزد داشته ،دوست دختر داشته هر چی که بودهه آین مرد تؤ زندگی آسیب زیاد دیده منتظره یه ذره دیگه آسیب ببینه همه چیو خراب کنه پاپیچش بشی به خودش آسیب میزنه 

گذشته شوهرت چی بوده زن دومشی؟

اره عزیزم 

ازدواج قبلیش زنش خیانت کرده جدا شدن اینو مطمئنم چون خانواده ی زن قبلیش همسایه ی بیست ساله ی مادر بزرگم هستن حتی مادر زن قبلیش هم پیش مادر بزرگم گفته بود دخترم زندگیشو الکی الکی خراب کرد گول خورد ‌ یه پسر مجرد نشست زیر پاش اینم ساده بود و....

مطمئنم به خاطر خیانت زنش جدا شدن 

من جای شوهرت بودم 

یه دل سیر کتک می خوردی

شک نکن

کسی منو ریپلای نکنه !

بدم میاد دوباره برگردم به این تاپیک !

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چرا شوهرتو اذیت میکنی خنگی مگه ؟ 😒😒😒میخوای ولت کنه الان اعصابشو بهم ریختی حالت خوب شد رفت سیگار ک ...

اخه عجیب بود واسه ‌ از همون اولش که گوشیشو گرفتم گفت بسم الله میخوای یه شر درست کنی امشب 

خب چرا شر   ؟؟ مگه قرار بود چی ببینم؟؟؟ 

چرا گوشی منو برمیداره من عین خیالم نیست ولی اون ترسید 

بخدا چند روز پیش گفت گوشیتو بده توی سایت دیوار میخوام قیمت زمین ببینم ، برداشت گوشیمو برد توی اتاق روی تخت دراز کشید ، منم توی اشپزخونه ظرف میشستم ‌ یکبارم نرفتم بگم بده گوشیمو بسه دیگه بدم میاد گوشیمو برداری بده بده بده ....

چون خیالم راحت بود از خودم