2777
2789
عنوان

چیکار کنم نمی‌دونم😔😔

64 بازدید | 2 پست

تاپیک قبلیم رو بخون

الان چهار روزه خونه پدرمم و هنوز نیومدن دنبالم بگن برگرد خونه. پدرم میگه اگه اومد ازش تعهد می‌گیرم یه فرصت دیگه بهش میدم نخواد آدم بشه سری بعد طلاقتو می‌گیرم اما من واقعا می‌ترسم برگردم خونه... با خانواده همسرم تو یه ساختمون زندگی می‌کنیم و مادرش طبقه بالایی ماعه تا تقی به توقی میخوره بدو بدو خودشو می‌رسوند دم پنجره یا بالای پله ها که فقط بشنوه ما چی میگیم یا کجا میریم و چیکار می‌کنیم... الان اگه من برگردم کی ضمانت می‌کنه دیگه بی‌احترامی نبینم؟ دیگه کتک نخورم؟ دیگه طعنه نشنوم؟ دیگه باهام بدرفتاری نشه؟ دارم از بلاتکلیفی جون میدم کاش زودتر تکلیفم معلوم بشه...

ان شا الله درست میشه غصه نخور فقط اصلا ب شوهرت زنگ نزن اگه میخوای چیزی درست بشه 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

ان شا الله درست میشه غصه نخور فقط اصلا ب شوهرت زنگ نزن اگه میخوای چیزی درست بشه

من الان واقعا از زندگی با اون مرد بیزارم چه برسه بخوام بهش زنگ بزنم یا پیام بدم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.