2777
2789

توروخدا یه ریمل بگید آبکی باشه من از این ریملا بدم میاد خیلی موادش غلیظه برا همین اصن ریمل نمیزنم🥲

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ریمل های حجم دهنده اینطورنبلندکننده ها چسبناک نیستن

اونایی که فرچه هاشون باریکه بلند کننده هستن؟

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

آبکی چیهکثیف کاری دارهیه ساعت‌باید بشینی تا خشک شه،تا پلک بزنی دور چشمات رد میندازهریمل اسنس مدل پرن ...

ای بابا کلا ریمل به من نمیسازه 

باشه مرسی