2777
2789
عنوان

چه رنگی واسه نوزاد جذاب تره

100 بازدید | 9 پست

واسه خرید وسایل جانبی و اکسسوری اتاق نوزاد مثلا بند پستونک و جغجغه ها و اویز موزیکال و....نمیدونم چه رنگی بهتره واسه بینایی و تکامل مغزی نوزاد

اصلا نمیخوام رنگ نود بگیرم هرچند شیک تره اما احساس میکنم اسیب زاست

قرمز خیلی واکنش نشون میده یا زرد

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

بهترین رنگ‌ها برای بینایی و تکامل نوزاد ، رنگ‌های کنتراست بالا مانند سیاه و سفید هستند. این رنگ‌ها به نوزاد کمک می‌کنند تا تمرکز بهتری روی اشیا داشته باشد و به تدریج بینایی‌اش را توسعه دهد. با رشد نوزاد، رنگ‌های دیگر نیز می‌توانند به تدریج وارد محیط او شوند، اما همچنان استفاده از رنگ‌های متضاد توصیه می‌شود. 
رنگ‌های مناسب برای سیسمونی و اتاق نوزاد:
  • سیاه و سفید:
    این ترکیب رنگی به دلیل کنتراست بالا، برای نوزادان بسیار مناسب است و به آنها در تشخیص اجسام و تمرکز کمک می‌کند.
  • زرد کم رنگ و بنفش روشن:
    این ترکیب رنگی نیز می‌تواند برای نوزاد جذاب باشد و به رشد بینایی او کمک کند.
  • سبز تیره و قرمز:
  • آبی سرمه‌ای و نارنجی:
  • سبز و آبی دریایی:
  • زرد روشن و صورتی تند:
  • زرد و خاکستری تیره:
نکات مهم:
  • رنگ‌های متضاد:
    در اتاق نوزاد، استفاده از رنگ‌های متضاد (مانند سیاه و سفید، زرد و بنفش، آبی و نارنجی) توصیه می‌شود. 
  • تنوع:
    علاوه بر رنگ‌های اصلی، می‌توانید از رنگ‌های دیگر نیز در اتاق نوزاد استفاده کنید، اما همچنان بر روی رنگ‌های کنتراست بالا تأکید کنید. 
  • محرک بصری:
    استفاده از اسباب بازی‌ها و وسایلی با رنگ‌های جذاب و متضاد می‌تواند به تحریک بینایی نوزاد و رشد آن کمک کند. 
  • فاصله:
    هنگام تعامل با نوزاد، در فواصل مناسب قرار بگیرید تا بتواند چهره شما را تشخیص دهد و به تدریج بینایی خود را توسعه دهد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اصلا از رنگای نود خوشم نمیاد . دنیای اطراف بچه ها باید رنگی رنگی باشه . من هر بخش از وسایل رو یه تم رنگ گرفتم . مثلا ست خوابش و تختش یه تم رنگ داشت وسایل حمام یه تم رنگی دیگه کالسکه و کریر و اینا یه رنگه دیگه . انگار موضوعی رنگ بندی کرده بودم خیلی هم شاد و قشنگ بود

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

رنگ‌های روشن و شاد (مثل زرد و نارنجی ملایم): می‌تونن حس شادی و کنجکاوی رو در نوزاد تقویت کنن و به تکامل بصری کمک کنن.

رنگ‌های ملایم (مثل آبی و سبز پاستلی): به آرامش و کاهش استرس نوزاد کمک می‌کنن.

ترکیب رنگ‌ها: استفاده از ترکیب‌های رنگی ملایم و متعادل می‌تونه به تحریک حواس نوزاد و تقویت کنجکاوی اون کمک کنه.

فقط حواستون باشه هیچ کدوم این رنگا به هیچ عنوان نباید رنگ جیغ و تند باشن مثل نارنجی خیلی پررنگ.