2777
2789

با دخترش رفته بودن مسافرت 

وقتی اومد مثلا اگه امشب رسید فردا ظهرش اومد خونمون تو یه ساختمونیم من قصد داشتم عصر برم پیشش 

اومد منم سلام کردم گفتم بفرما 

اومده با تعنه میگه پسر برادرشوهرم تا اومده دستمو بوسیده گفته مامان بزرگ دلم برات تنگ شده

وقتی با طعنه و کنایه حرف میزنه کاملا مشخصه 

که یعنی من چرا نرفتم دستش ببوسم 

منم تو دلم گفتم ی مدت نبودی یه آب خوش از گلوم پایین رفت

بعد از مدتها من و شوهرم در آرامش پیش هم زندگی کردیم 

من دست مامان خودمم نمیبوسم😆😆😆

.......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو چرا به منظور میگیری؟! اصلا اهمیت نده به طعنه و کنایه اگه متوجه نشی هم اون حرص میخوره هم تو راحتی ول کن بیکاری مگه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

فقط دست و پای پدر و مادر خود ادم

خیلی عزیزه شوهرت بره بوس کنه والاااااا 

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

من که حس نکردم منظورش این بوده دستمو ببوس بیشتر حس کردم میخواسته یه جور جلب توجه کنه که کسی دلش براش تنگ شده یا حتی خیلی ساده فقط ذوق زده بوده . ولی به طور کلی ایا این کار براشون یه رسمه ؟ مثلا توی خانواده همسر من رسمه همه موقع سلام علیک دست بزرگترا رو میبوسن . منم انجام میدم . دست خیلیا رو بوسیدم 😁

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خب تو چرا به منظور میگیری؟! اصلا اهمیت نده به طعنه و کنایه اگه متوجه نشی هم اون حرص میخوره هم تو راح ...

من ک اصلا محل نمیذارم روم میکنم اونور ب کارام میرسم 

یکسری هم میگفت مادرشوهر دخترم اومده دخترم دورش میگشته هی بهش میگفته مامان جون بیا اینجا بشین بوسش میکرده میگفت تو هم انجام بده

مادرشوهر خواهرشوهرم زن خیلی خوبیه معروفه همه میشناسنش هیچکی رو ناراحت نمیکنه و خیلی زن جا افتاده ایی هست

پیش خودم گفتم تو یه لطفی کن در حق من و پسرت بزرگی کن یه روز اذیتمون نکن چشم من احترامت نگه میدارم

.......
چه پررو😐 واقعا اینا چی تو سرشون میگذره همچین توقعاتی دارن. بهش رو ندیا😐

اولها انقدر ساده بودم هر کاری میکرد بازم مامان جون از دهنم نمی‌افتاد هرروز پرروتر میشد حالا با اینکه تو ی ساختمونیم شاید ماهی یبار هم خونش نرم

.......
فقط دست و پای پدر و مادر خود ادمخیلی عزیزه شوهرت بره بوس کنه والاااااا

والا روزی ک میخواست بیاد هنوز نیومده بود زنگ زد دعوا راه انداخت 😆😆😆 بعدم ب شوهرم میگفت همش تقصیر زنته 

من این وسط چیکاره بود اللهُ اعلم

.......
من ک اصلا محل نمیذارم روم میکنم اونور ب کارام میرسم یکسری هم میگفت مادرشوهر دخترم اومده دخترم دورش م ...

خب اگه واقعا انقد واضح گفته توم بگو مادرشوهر که خوب باشه نه تنها دخترش بلکه عروساشم دورش می‌گردن 

اگه واضح میگه ناراحت نشو توم جواب بده یا ولش کن ولی اگه ول کردی دیگه بعدا حرص نخوری چرا هیچی نگفتی اگه ناراحت میشی و حرص میخوری حتما یه جوابی آماده از قبل داشته باش هم با احترام باشه هم حرفتو بزنی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من که حس نکردم منظورش این بوده دستمو ببوس بیشتر حس کردم میخواسته یه جور جلب توجه کنه که کسی دلش براش ...

من دست پدرشوهرم رو همیشه میبوسیدم با اینکه رسم نداشتن ولی اینو نمیبوسم هر چیزی لیاقت میخواد

.......