2777
2789
عنوان

از زندگی خسته م

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیتونمبخدا راضیم برم زندان یا تیمارستانفقط ی گوشه بخوابم

عزیزم ، برو یه جایی وایسا کار کن فکر کن زندانی ، از درامدش به خودت  کمک کن

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

دختر بلند شو خسته شدم چيه يه روز چمدونت و ببند بيا تهران خوابگاه برو كار كن ٢شيفت بخدا همه چى درست م ...

خوابگاه میدونی چقدر هزینه داره تو تهران

یا هزینه رفت و آمد و غذا

فقط همینو میدونی اگه به زندگی ادامه بدی و کار پیدا کنی چند سال بعد به کارای خودت و تصمیمات خندت میگ ...

من از سال ۹۷ افسرده م

تا حالا ۳ بار خودکشی کردم و چند روز icuبودم متاسفانه مادرم رسید و منو برد بیمارستان

مگه میگه ۷ سال تمام فقط سیاهی باشه

داروی ضدافسردگی و حتی ضد جنون هم میخورم 

شوک به مغزم دادن

هر کاری دکترا گفتن کردم

دعا نویس رفتم

همه کار کردم

الان با این از دست دادن شغلم دیگه تحمل تموم شد

یه روز یه زن روسپی رو دیدم‌ازش پرسیدم چرا  اینکارو انتخاب کردی گفت  اون زمان که اومدم تو اینکار چاره ای نداشتم ، ولی اگه فکر الان  رو داشتم میرفتم کار میکردم  حتی شده خونه مردم 

یه روز یه زن روسپی رو دیدم‌ازش پرسیدم چرا اینکارو انتخاب کردی گفت اون زمان که اومدم تو اینکار چاره ...

خدا ما رو برای عذاب دادنمون آفریده

دکرنه دلش میسوخت و راهی پیش روم میذاشت

من از سال ۹۷ افسرده متا حالا ۳ بار خودکشی کردم و چند روز icuبودم متاسفانه مادرم رسید و منو برد بیمار ...

همه حرفات در مورد مشکلات درست ولی نه خودکشی راه حله نه خونه موندن باید بری بیرون ، دنبال کار ، میدونم سخته ولی انجام شدنیه