2777
2789
عنوان

موی فر

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا نه ژنتیکش موی فر هست چ ربطی ب کوتاهی دارهبعدم موی فر و نباید شونه کرد اصنتو حموم موقع شامپو با دس ...

همه ی ابتکارها رو می‌کنم اما بلند نمیشه ب حال خودش رهاش کرد و ما هم جایی زندگی می‌کنیم ک بیشتر ماه های سال هوا بسیار گرمه و در کل اذیته  

من موی لخت دوست دارم فر قشنگه ولی زیر شال و مقنعه خیلی خوب نمیشه

من عاشق موی فرم موهای خودم لخت خواستم فر دائم کنم ولی چون موهام خیلی بلنده ارایشگر گفت نمیشه فرش خوب در نمساد چون ببنده 

منم در عوض همسرمو سپر کردم الان موهاش فره عاشقشونم

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.

کاش موی لخت داشتم پر پشت ایشالله خدا بهت بچه فرفری بده

خدا بهم داده دخترم موهاش فره یگم دسشون میزنم عین فر بیگودی میشن

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فولاد چیزی داره به اسم نقطه‌ی تسلیم. جایی که انقدر تنش بهش وارد می‌شه تا قابلیت کشسانی خودش رو از دست بده. بعد از اون دیگه به شکل اولیه برنمی‌گرده، برای همیشه تغییر می‌کنه. آدمیزاد هم همینه، تا یه جایی می‌تونه به خودش بقبولونه که بعد از هر ضربه، هنوز همون آدم سابقه اما اگه از نقطه‌ی تسلیمش بگذره، یه چیزی درونش برای همیشه عوض می‌شه. بعد از اون هر درد کوچیکی، یه قدم به فروپاشی نزدیک‌ترش می‌کنه.