2777
2789

مثلا توی جمع مهمونی یا توی منزلتون

💕امام رضا عاشقتم همیشه پناهم بودی توی همه ی سختی ها و مشکلات کمکم کردی 💞🌷🌷🖤 امام رضا کمکم کن

نمیدونم آلزایمر گرفتم خواهر🙁🔪

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خنده دار نیست ولی سوتی بوده

خونه عمم اینا مهمونمون بودن من داشتم میوه تعارف میکردم ظرف میوه رو بردم دختر عمم برداره 

یکی برداشت گفت مرسی منم گفتم ممنون😭😭😭

دلم میخواست خودمو بکشم نمیدونم چرا از دهنم پرید به جای خواهش میکنم گفتم😭😑😂

عروسی دوستم یکی از مامان های همکلاسی هام رفته پشت سر عروس با خاله عروس(نمیدونسته خاله عروسه) غیبت کرده اخرای مجلش ب گوش عروس رسید ی دعوای راه افتاد

مادره برداشته گفته بوده دختره نتونست درس بخونه ب زور گرفتن این پسر رو دادن بهش این دوماد دختر منو میخواست اول

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

خنده دار نیست ولی سوتی بودهخونه عمم اینا مهمونمون بودن من داشتم میوه تعارف میکردم ظرف میوه رو بردم د ...

آره برای من پیش اومده خیلی بده😔😂

💕امام رضا عاشقتم همیشه پناهم بودی توی همه ی سختی ها و مشکلات کمکم کردی 💞🌷🌷🖤 امام رضا کمکم کن

عروسی دوستم یکی از مامان های همکلاسی هام رفته پشت سر عروس با خاله عروس(نمیدونسته خاله عروسه) غیبت کر ...

وای😐

هیچی زنگ زدم منشی دکتر گفت فلان ساعت تشریف بیارید منم در جواب گفتم بله چشم تشریف میارم 😂😂😂😂

😂😂🤣🤣😁

محل کارم یه پسره هست حس میکنم ازم خوشش میاد 

آب مغازه ما قطع بود رفتم از مغازه همسایه آب بگیرم اینم اومد گفت بیا از مغازه من ببر 

چون مغازش آب گرمکن داره آب رنگش زرد میشه 

یهو  گفتم نه ممنون آب تو زرده😐

پرورده کوردم❤