2777
2789
عنوان

حاجت دارا لطفا و دوستای خوب

76 بازدید | 12 پست

به نیت حاجتای من دعا کنید منم برای شما حمد میخونم🥲وقتی برای هم دعا میکنیم خداوند حاجتامونو برآورده می‌کنه 

هر کی دعام کرد کامنت کنه دعاشو تا ببینم و منم برای نیت خودش دعا کنم و حمد میخونم 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 

انشالله به همه ی خواسته هات برسی

لطفا به نیت سلامتی و طول عمر مادرم و اینکه من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و انشالله برادر کوچیکم مدارس عادی بین بچهای سالم همیشه درس بخونه و انشالله هر کی بدخواه و دشمن من و عزیزانم هست و هر کی هر ظلمی کرد برا من و عزیزانم ، سر خود اون ظالما پیش بیاد دعا کن 😔. انشالله همین روزا جراحی فک کنم و خیلی خوشگل شم 😭 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنم طوری به خواسته قلبتون می‌رسید که از خوشحالی اشک شوق بریزید به شرط اینکه ناامید نشید و همیشه ته قلبتون بذارید چراغ امیدواری روشن بمونه 🥲🥹🥹🥺🌍🌱✨💚 اگه دوست داشتید برای من اینو دعا کنید :🥲 

از زبون خودتون بگید ملیکا به آدم بهتری تبدیل بشه و به جایگاهی برسه که بتونه به حیوونای مظلوم کمک کنه و صدای باقی زنان درد کشیده باشه 🥲🌍🐬🌷☮️

برای شما پنج تا حمد به نیت حضرت زهرا میخونم 🥲💚✨🌱

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

مطمئنم طوری به خواسته قلبتون می‌رسید که از خوشحالی اشک شوق بریزید به شرط اینکه ناامید نشید و همیشه ت ...

چه دختر نازنین و مهربانی هستی از دعای قشنگت برای من سپاسگزارم به نیت حاجاتتون حمد خوندم از اینکه تو این سن انقدر فهمیده هستی تبریک میگم از خداوند میخواهم از بهترین ها سهم دلت بشه و رسالتی که خداوند  برات مقدر کرده در اون بدرخشی حال خوب سلامتی موفقیت شادی و نیک بختی رو برات آرزومندم ملیکا   

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
چه دختر نازنین و مهربانی هستی از دعای قشنگت برای من سپاسگزارم به نیت حاجاتتون حمد خوندم از اینکه تو ...

مرسیییی مهربونمممم 🥹🥹🥺🥺🥺🥲🥲😭💚✨🌱 

شما هم خیلییی مهربونید میدونید چرا؟ چون بازتاب خودتونو درون من دیدییید 🥲🥲🥲❤️

ممنونم از شماااا خیلیییی لطففف کردید 🥲🥹💚

از خدا براتون بهترینارو آرزو میکنم 🐬🕊️🪐🥺🥲💝

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

مرسیییی مهربونمممم 🥹🥹🥺🥺🥺🥲🥲😭💚✨🌱 شما هم خیلییی مهربونید میدونید چرا؟ چون بازتاب خودتونو درون ...

عزیزم 🌹💗❤️

برات صلوات فرستادم

دعا کن برام لطفا...اینقدر گره افتاده به کارام که نمیدونم از کجا شروع کنم💔

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

با دل شکستم دعات کردم ..تو هم ترو خدا برای آرامش و خوشبختیم دعا کن اسمم مریم

ممنونم مریم جان الهی که خدا خوشبختی و آرامش واقعی بهت ببخشه و از ته دلت بخندی 

مرسی که دعام کردی