2777
2789
عنوان

ممکنه بچم شپش بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 20 پست

خب صبح بلند شد ببرش حموم خوب شونه بکش دوسه بار شامپو بزن دوباره شونه بکش پتو روبالشتی بتکون وبشور

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ ظاهرا تمیزن شپش نگرفتن گند ک نیستن مراقب تمیزیشون نباشن شپشم جوریه ک طرف مرتب سرشو میخارونه ارامش ...

نه اینجوری نبود که تو روضه موهاشو بخارونه.

حدودا ۱۰ سالشه و موهاش بلنده و تمیز به نظر میومد

یعنی همونجور که خیسه شونه بکشم

اول قبل اینکه زیر دوش ببریش شونه بکش اگه چیزی باشه میفته بعد ببرش دوش دوبار شامپو کف سرش خوب بشور شونه قشنگ اب داغ بشور دوباره بکش رو موهاش 

پتوش خوب بتکون بنداز ماشین روبالشتی ابداع تولید ماشین بخیسون بشور 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

امشب نشد حموم کنم کاش همین امشب میبردم

دخترتو بردی حموم

حتما تا یه هفته هر وقت بردی حمام سشوار بکش اگه افتاده  باشه میمیره 

نگران نباش 

زمانی خطرناکه که بمونه تخم ریزی کنه

اگه شپش بیفته رو سر ادم زود بفهمی

با حمام رفتن و

سشوار کشیدن و 

بعدش شونه کردن زیاد حتما میمیره شپش

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز