2777
2789

۱۱ رکعت میخونین یا فقط دورکعت؟

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

۱۱ رکعت میخونین یا فقط دورکعت؟

من امشب حال دو رکعت داشتم. البته توفیق ۲ رکعت. خدا رو شکر.

۱۱ رکعت عالیه

سلام. شهید نادر مهدوی را در اینترنت جستجو کن . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

من خوندم 

لطفا هرکی میخونه منو دعام کنه ،امضام 🥲

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

التماس دعای فرج لطفا برای شفای زینت هم دعا کنید

و مردم مظلوم غزه 

آخ  آخ

سلام. شهید نادر مهدوی را در اینترنت جستجو کن . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم