2777
2789

اکسمه دیشب خیلی ریز ریز اشاره کرد که بیا بهم برگردیم دلیل کاتمونم این بود که من احمق بخاطر فراموش کردن اکس قبلیم با این وارد رابطه شدمو اینم بهم حس پیدا کرد احساس ی طرفه از خودم بدم میاد شماها لطفا قضاوتم نکنید نمیدونم چطور بگم نه دلم نمیخواد دوباره بشکنمش میدونم رابطه مون به جایی نمیرسه بعد از دیشب کلا غیب شده پیام نداده چیکار کنم چی بگم شماها بگید

به همان درد بمیری که مرا زخم زدی؛ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالته ؟

اون چند سالشه ؟

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

هیچی بگیر بخواب تا فردا خدا بزرگه.

خخخخ😂😂😂😂

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

کلا جمع کن این گناه ها و بی عفتی هارواکس پارتنر رابطه گناه در گناه خیری نیست

مگه دادم به طرف که میگی رابطه گناه؟ نظرتو واست خودت نگهدار

به همان درد بمیری که مرا زخم زدی؛ 

مگه دادم به طرف که میگی رابطه گناه؟ نظرتو واست خودت نگهدار

حرف و لاس که شیرینی و هوس داره با نامحرم هم گناهه، حتی نگاه از روی لذت

سلام. شهید نادر مهدوی را در اینترنت جستجو کن . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم