2777
2789
عنوان

اگه اهل نماز هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 55 پست
مرسی عزیزم بابت پاسختون💙 درسته خودمم خیلی علاقه دارم ب نمازارامش میدهاز عادت کردن به خوندنش شروع می ...

قطعا خدا دوستون داره که یاد خودشو عبادتش رو به دلتون انداخته.
حتما از نمازهای واجب روزمره شروع کنین و مرتب بخونین.
وقتی عادت کردین بعدا برید سراغ نمازهای قضا.
از دوستانم هم که آیدیشون رو براتون گذاشتم راهنمایی بگیرین.
مهمترش اینکه همت و اراده کنین و به خدا و اهل بیت متوسل بشین.
ثابت قدم باشین در راه بندگی خدا الهی آمین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
من یه مدت شبا نمیخوابیدم تا صبح که نماز صبحم قضا نشه تنها کاری که میتونم برای قضا نشدنش انجام بدم هم ...

راهکارهای بیدار شدن برای نماز صبح:
برای ادای به موقع نماز صبح:
1. قبل از خواب نیت کنید و از خدا بخواهید که نماز صبح به موقع بیدار شوید.
2. سعی کنید نمازهای دیگر را اول وقت بخوانید تا برای نماز صبح هم اشتیاق و انگیزه بیشتری داشته باشید و توفیق ادای نماز صبح نصیبتان شود.
3. برای به موقع بیدار شدن و ادای نماز صبح، به امام زمان متوسل شوید.
4. آیه آخر سوره کهف را قبل از خواب برای بیدار شدن و ادای نماز صبح بخوانید.
5. شبها زودتر بخوابید تا موقع نماز صبح، با نشاط و سرحال از خواب بیدار شوید.
با انجام ادامه نکات، خیر و برکت و ثوابهای زیاد دریافت نمایید.
قبل از خواب سه بار سوره توحید و صلوات بر انبیا و ائمه و استغفار برای خودتان و پدر و مادر و همه مؤمنین را انجام دهید.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا خدا دوستون داره که یاد خودشو عبادتش رو به دلتون انداخته.حتما از نمازهای واجب روزمره شروع کنین و ...

ممنونم بابت دعای قشنگ و راهنمایی تون💖

راستی، من شمارو می شناسم.

امیدوارم بهترین ها براتون رقم بخوره، انسان خوبی هستین.

Intj- خوشحال میشم بیاید چنل تلگرامم💙🥲✨️ https://t.me/Blu_erose

من چند وقت حس میکنم نماز خوندنم واقعا تاثیر نداره مثلا میگم چرا خدا فلان جا کمکم نکرد چرا دعاهامو نش ...

خدا که مهربانِ بینهایته، ما رو دعوت کرده که نماز بخونیم تا خدا مهر و رحمت بینهایتش، اجابت، بهشت و مغفرتش رو نصیبمون کنه.
نماز کلید بهشت، ستون دین، شرط قبولی همه اعمال، و کلید خیر و سعادت دنیا و آخرته.
برای مداومت در نمازها، همت کنین و از خدا کمک بگیرین و به اهل بیت متوسل بشین.
کتاب شیوه های دعوت به نماز رو بخونین مال حجت الاسلام قرائتیه.
بعد ببینین اون عواملی که شما رو از نماز دور میکنن برطرف کنین.
من اکثر مطالبشو خوندم خیلی عالی بود.
به خدا توکل کنین و به اهل بیت خصوصا حضرت فاطمه و امام زمان متوسل بشین و اراده تون رو قوی کنین و نماز رو غذای روحتون بدونین.
همونطوری که جسممون نیاز به غذا داره روحمون هم غذا نیاز داره و غذای روح نماز و عبادت و ارتباط با خداست.
دوستانم هم تاپیک شروع نماز دارن ازشون کمک بگیرین.

@ظهور313

@مینای_بهاری

@مستانه۶۹‍ 

ترو ب خاک تک تک عزیزاتون منو زندگیمو خانوادمو دعا کنید . یعنی قشنگ حس میکنم دعا و طلسمی شدیم ک هیچجو ...

مهمترین شرط اجابت دعا، نزدیکی به خداست و مهمترین راهی که انسان رو به خدا نزدیک میکنه، انجام واجبات و دوری از گناهانه.
بسم الله الرحمان الرحیم.
خدا خیلی کریم و رحیمه و عاشق بنده هاشه و هیچکس از در خانه خدا نا امید و محروم برنمیگرده.
«وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ» بقره (2): 186.
هنگامی كه بندگانم درباره من از تو سؤال كنند، [پاسخش اين است ] كه من يقيناً نزديكم، دعای دعا كننده را چون مرا بخواند مستجاب میكنم.
اول برای سلامتی و ظهور امام زمان دعا کنیم که با ظهور، همه حاجتها برآورده میشه و دنیامون هم بهشت میشه.
بعد برای حاجتهای شخصیمون دعا کنیم و در دعا کردن، دیگران رو بر خودمون مقدم بدونیم.
من ماه مبارک رمضان سال 402 یه کتاب خیلی عالی و بی نظیر درباره دعا خوندم که دو فصل داره:
با من تماس بگیرید!
مهدی خدامیان آرانی
فصل اول: چرا و چگونه دعا کنیم؟
فصل دوم: دعاهای مفید و مختصر
++
لینک تاپیک با من تماس بگیرید:
https://www.ninisite.com/discussion/topic/10830096/

منم مدت زیادیه نمیخونم میخوام کم کم شروع کنمدعا کن واسممم

سلام عزیزم 

شروع کردین ؟ 

خدا قوت 

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
من یه مدت شبا نمیخوابیدم تا صبح که نماز صبحم قضا نشه تنها کاری که میتونم برای قضا نشدنش انجام بدم هم ...

درخواست دوستی هم فرستادم اگه قبول کنین خوشحال میشم.

سلامنه باید غسل بگیرم بعد شروع میکنم🥲

عزیزم دعوتتون میکنم به تاپیک نماز 😍

و اینکه خوش اومدین به این مسیر پر خیر و برکت و زیبا 

☘️☘️☘️

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
ممنونم بابت دعای قشنگ و راهنمایی تون💖راستی، من شمارو می شناسم.امیدوارم بهترین ها براتون رقم بخوره، ...

آره منم میشناسمتون. اسم کاربریتون برام خیلی آشناست.

عزیزم دعوتتون میکنم به تاپیک نماز 😍و اینکه خوش اومدین به این مسیر پر خیر و برکت و زیبا ☘️☘️☘️

ممنونم💙🥰

راستی یه سوال، 

راجب نذر ۱۲۴ هزار صلوات اطلاعی دارین؟ واقعا تاثیر داره؟ خیلی شنیدم راجبش.

ممنونم💙🥰راستی یه سوال، راجب نذر ۱۲۴ هزار صلوات اطلاعی دارین؟ واقعا تاثیر داره؟ خیلی شنیدم راجبش.

قربان شما 

والا نه ، ولی میتونم بپرسم براتون از کسانی ک تجربه ش رو داشتن 😇😇😇😇

قربان شما والا نه ، ولی میتونم بپرسم براتون از کسانی ک تجربه ش رو داشتن 😇😇😇😇

پس اگر ممکنه درخواست دوستی بدم بهتون که نتیجه رو بهم بگید؟