2777
2789
عنوان

چرا همه نسبت به خونه مجردی دید بد دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 34 پست
اگه خونه راه نداشته باشه چی

یعنی چه 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

خدا رو شکر چند ماهیه جدا شدم از خانواده اونا هیچ مشکلی نداشتن اتفاقا شاید چون از قدیم الایام یعنی مث ...

جنوبیارو من زیاد شنیدم دور از خانواده زندگی کنن، جدی خوشبحالتون واقعا

دختری که آینده را دید💙🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر آخه ب کار کی میاد ؟ بعدم اکثرا سراغ هم جنس خودشون نمیرن چون به کارشون نمیاد😐بعدم ممکنه فک کنن م ...

اونی که به این کارا فکر میکنه دختر پسر بودنش مهم نیست بعدشم نباید بذاری بقیه بفهمن تنها زندگی میکنی

یعنی چه

یعنی خونه ای باشه که راه دزد نداشته باشه قفل امنیتی و دوربین و اینا

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
اونی که به این کارا فکر میکنه دختر پسر بودنش مهم نیست بعدشم نباید بذاری بقیه بفهمن تنها زندگی میکنی

خب اگه یکی شک کنه و زیر نظر بگیره ی مدت قطعاً می‌فهمه 

بعدم ممکنه دوستی رفیقی پیدا کنه اعتماد کنه بهش بگه بعدا همون کار ساز بشه 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

ولی بلعکس برای کسی ک محل کار تاخونه اش طولانی ک بارها تصادف کرده یا دانشگاهش ب خونه دوره و مجبوره مث ...

اصلا همین

من مادر و پدرم یه خونه دیگه دارن که از شهر دوره ولی به اون دانشگاهی که من میخوام برم خیلی نزدیکه

میگم بابا شما دادین اجاره این خونه رو تا وقتی که داداشم زن بگیره 

من باید هر روز کلی پول اسنپ و تاکسی بدم از این سر شهر برم اون سر شهر خب خونه رو خالی کنین من برم اونجا تا داداشم ازدواج کنه میگن نههههه تو شب خونه تنها باشی؟؟؟ اونم دور از ما؟؟؟شب تنها بمونیییی؟؟؟مگه میشهههه

همین الانش هم دو ساعت خونه تنهام صد بار زنگ میزنن خسته شدم دیگه...

یعنی خونه ای باشه که راه دزد نداشته باشه قفل امنیتی و دوربین و اینا

بازم بنظرم تضمین نمیشه کرد ، آدم خودشم اذیت میشه اینجوری همش ترس داره باید با ترس زندگی کنه 

جامعه خیلی خراب شده مردم هر کاری میکنن کارایی که فکرشو نمیکنی این دوربین و اینا که چیزی نیست

اگر امنیت رو تامین کنی اصلا همچین اتفاقی نمیفته

خیلیییییی باید از همه نظرررر حواسش باشه 

اصلا همینمن مادر و پدرم یه خونه دیگه دارن که از شهر دوره ولی به اون دانشگاهی که من میخوام برم خیلی ن ...

متاسفانه تموم نگرانی هاشون به یه قسمت ماجراس وگرنه همین مسیر هم کلی خطرات خودش رو داره

بعدشم دختروپسرنداره واقعا. باید بچه یادبگیره رو پای خودش بمونه، گاهی این تجربیات اتفاقا لازمه. 

اون مریضه دیگه 

بازم بنظرم تضمین نمیشه کرد ، آدم خودشم اذیت میشه اینجوری همش ترس داره باید با ترس زندگی کنه جامعه خی ...

اره خونه من ویلایی ولی میله آهنی داره رو سقف حیاطش راه نداره از بالا در بخای بیای اگه یه. روز دزد بیاد سکته میکنم 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

بازم بنظرم احتیاط شرط عقله 👌🏻