2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه باید بگی توی چه ژانری و درباره چی میخوای بنویسی، ایده ای داری؟

دوره ادبی یا نویسندگی دیدی یا دربارش کتاب خوندی؟ 

چقدر اطلاعات دربارش داری؟ چقدر مطالعه داری خودت

و هدفت براش چیه؟ چون اگه هدفت پول دراوردنه نوشتن کار سود اوری نیست

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

من می‌نویسم ولی داستان نه کلی شعر دارم تو فکر چاپ هم بودم 

اما هزینش زیاده کلی دوندگی داره 

من برای رزومه خودم دلم میخواست چاپ کنم مثلا ی کتاب ۱۰۰ صفحه با ۱۰۰۰ تا نسخه تا ۱۰۰ میلیون تومن هزینه داره 

اونم آیا بخرن یا نه

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

اول اینکه باید بگی توی چه ژانری و درباره چی میخوای بنویسی، ایده ای داری؟دوره ادبی یا نویسندگی دیدی ی ...

اونقد ازش سود نمیخوام فقط درحد اینکه میخوام بنویسم

حتی شده سودش یک میلیون 

مثل ۳۶۵روز اونطوریا میخوام بنویسم

آره ولی میتونی اولش کمترم چاپ کنی

اره میتونی ولی خب باید داستانت خیلی جذاب باشه 

که خواننده نتونه کتابو بزارن زمین 

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

من نوشتم در زمینه هوش مصنوعی واقعا سخت بود البته با راهنمایی و کمک دو از استاد ام نوشتم هنوزم توی مرحله مجوز و .... 

خواهر شوهرم کتاب داستان نوشت اونم میگفت هزینه هاش خیلی بالا بوده 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اونقد ازش سود نمیخوام فقط درحد اینکه میخوام بنویسمحتی شده سودش یک میلیون مثل ۳۶۵روز اونطوریا میخوام ...

ی چیزی بنویس که ماندگار باشه، ارزش خوندن داشته باشه و بعد ی مدت فراموش نشه

مثل اثار ادبی که بعد قرن ها و سالها هنوز میخوننش و ازش درس میگیرن 

که خب نوشتن همچین چیزی به سالها تلاش و درس خوندن نیاز داره

برای چاپ کتابی با این سبک که خب سبک اشباع شده ای هم هست باید کلی خودت هزینه کنی اولش که شاید ی انتشارات قبول کنه و چاپش کنه

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

در اصل کتابی که شما میگی اصلا کتاب نیست، ی سری متن کوتاهه که اگه پشت سر هم بنویسن 20 صفحه هم نمیشه

اینکارو اگه علاقه داری ی وبلاگ بزن هر روز توش بنویس

در اصل کتابی که شما میگی اصلا کتاب نیست، ی سری متن کوتاهه که اگه پشت سر هم بنویسن 20 صفحه هم نمیشهای ...

نه کتابمو میخوام بنویسمش هزینشم برام مهم نیست.