2777
2789
عنوان

استرس رانندگی

400 بازدید | 38 پست

بچه ها تازه گواهینامه گرفتم وقتی پشت فرمون میشینم استرس شدید میگیرم یه طوری که انگار نفسم نمیتونم بکشم از اینکه ماشین بخوره به در و دیوار اصلا نمیترسم یه دو سه باری چندتا مرد فحشم دادن از اون موقع به بعد اینطوری شدم همش استرس اینکه فحشم بدن و دارم  خب اوایل رانندگی نمیشه که زیاد تند رفت میان پشت سر آدم از اون طرف راه دارن برن ولی بازم توهین میکنن حس میکنم هیچی بلد نیستم و استرس میگیرم چیکار کنم به نظرتون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه حست به مرور با رانندگی کردن ترست میریزه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

اول ک منم همینطور عزیزم اول سعی کن همیشه ی راننده حداقل یک ماه کنارت بشینه و دو اینکه اول کوچه پس کوچه های گشاد و برو تا دستت راه بیوفته سوم محل نده ب هیچکسو کار خودتو بکن هرچی بوق و فلان زدنم محل نده هول هم سعی کن نشی ک بدتر میشه طرف اگ  ادمه وامیسه تا تو بری ضمنن لاین سبقت نرو و لاین سرعت هم نرو 

امان از این آقایون که یه رانندگی بلندن و اینقدر  برای خانم ها کلاس میزارن ،شما هم نترس تا میتونی بشین اصلا رفتار های بقیه برات مهم نباشه اوایلش تصادف،راه بند آوردن و سوتی دادن پیاپی طبیعیه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

اصلا اهمیت نده از اشتباهاتت درس بگیر دو هفته پیش یه دختره وقتی داشتم رانندگی میکردم یه اشتباه کردم برگشت پیش شوهرم گفت بهم اسکول گازشو گرفت رفت🤣🤣

انقدر پنهونی گریه کردم پیش شوهرم ضایع شدم بعد از اون به خودم قول دادم باید زیاد تمرین کنم الانم میرم بیرون همه بهم بوق میزنن غر میزنن اصلا اهمیت نمیدم خیلی بهتر شدم به نظر خودم 

کیلیپ های رانندگی اینستا خیلی کمک کننده بود برام