2777
2789

حتما ویتامین بی بخور ،اگه کم خونی داری آهن بخور ،اب زیاد بخور ،به خودت برس ،کتاب بخون ،ارومتر میشی رفتارت خوب میشه ،و نگاه کن دوتا فرشته معصوم بی پناه به او پناه آوردن نکن عزیزم

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم واقعاشبادلم واسشون میسوزه اینقدردغدغه فکری دارم اصلانمیشنوم چی میخوان همش نگران پول خونه کار و...دلم داره میترکه

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤

همیشه وقتی بچه بودیم بخاطر اینکه وفض مالیمون ضعیف بود به خودم میگفتم اگه مول نداریم و مامان مهربونه یه لحظه هم بخاطر شرایط سخت زندگی خرسش رو سر ما درنیوورد 

خواهرم سعی کنید باشون مهربان باشید مادر آدم وقتی به ادم مهربانی کنه انگار دنیارو بش دادن به قربان تمام مادران❤️

منم واقعاشبادلم واسشون میسوزه اینقدردغدغه فکری دارم اصلانمیشنوم چی میخوان همش نگران پول خونه کار و.. ...

من خونه خودمون مشکلی ندارم فقط شوهرمم عین بچه هاست باید ناز اونم بکشم ولی امان از خونه پدری ومحیطی ک بزرگ شدم

همیشه وقتی بچه بودیم بخاطر اینکه وفض مالیمون ضعیف بود به خودم میگفتم اگه مول نداریم و مامان مهربونه ...

خوشبحالت من اصلا مادر خوبی نداشتم بخدا دست خودم نیست انقد اذیت شدم خونه پدری ک الان اعصابم ضعیفه

پسر یک سالو نیمه منم فقط جیغ میزنه فک کنم پرده های گوشام آسیب دیدن 😮‍💨این همه جیغ جیغ نرماله ؟

دخترم دوسال ونیمشه فقط جیغ میزنه سرهرچیزی گریه میکنه شباوقتی خوابه هم صداشوتوگوشم حس میکنم گوشام دردمیکنن

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤