2777
2789

قرص پیگمنتا فقط برا صورته یا برای بدن هم تاثیر داره؟واقعا سفید میکنه یه آدم خیلی سبزه رو؟گرونه؟چقده؟از داروخونه باید گرفت درسته؟

آب رو بجوشون یه قل زد خاموش کن بریز تو کوزه ی سفالی بیرون از یخچال درشم بسته باشه تشنه شدی همونو بخور همیشه 

اصلا آب لوله کشی وخام نخور حتی آب چشمه

هفته ای یکبار هم از نوره استفاده کن

بودارباشه

پوستت بعداز مدتی روشن میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عوارضی؟گفتن که نداره..قرص و پودرش هستن درمورد قرصش خیلی شنیدم نی نی سایتی ها تعریف میکنن

من هر وقت مراسم داریم میخورم پوستم خیلی قشنگ میشه تا قطع میکنم عین قبل

من چندین بار پشت سر هم مصرف کردم 

اونموقه ۲ورقش ۸۰۰ بود 

الان بالای یه تومن

باید یکی صبح بخوری یکی شب

من راضی نبودم چون تاثیرش یک هفته هم به زووووور

مرنجان دلم را کاین مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند..

میگن برا کبد خوب نیست

دیگه حتی اگه عوارض هم داشته باشه مشکلی ندارم فقط میخوام یکم از این حالت دربیاد بدنم میزنه تو ذوق بخدا..من پوستم سبزس نمیدونم فقط واسه سفیداس این قرص یا واسه سبزه ها هم جواب میده 

چجوریه؟دائمیه یا برمیگرده؟

اینها دوره درمانش 6 جلسه هست که ماهی یه بار باید بری 

یه مقدار تاثیرش بعد یک سال می ره ولی یه مقدارش هم می مونه.  ولی ارزشش داره.  الان حدود دو سال از زمانی که انجام دادم گذشته ولی هنوز کسی پوستم می بینه می گه چه پوستت تمیزه.  با اینکه بیشتر اون تغییرات رفته

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

یعنی نخرم از این قرصا؟من پوستم خیلی تیرس شنیدم خیلی خوبه

من نمیدونم چه قرصیه ولی شیمیایی بودنش به ضرر بدنه

اینو امتحان کن 

واجبی ضد سرطان هست 

سلامت زندگی کن، اهل بیت بد ما رو نمی‌خوان