2777
2789
عنوان

رفتارامروز همسرم بیاین بگین حق باکی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 58 پست
آره عزیزم ولی شاغل نیسم سختمه این همه پول تاکسی بدم شوهرم هیچوقت پشتم نبود

با یادآوری سختی که اوضاعت بهتر نمیشه،این آدم زندگیته ،خودتو اذیت نکن با فکر کردن به رفتارش 

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

شوهرم شده شوهرخاهراش همه کمبودایی ک من دارم جبران میکنه برای اونا منوفقط موقع رابطش میخادواقعاخستم

اگه می‌تونستن خواهراش نیاز جنسی شم برآورده میکردن حیف اسلام دست و پاشونو بسته.ولشون کن

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درکت میکنم کاملا اما بنطرم برو خودت از مشاور کمک بگیر اینجوری پیش بره فقط خودتو بی ارزش تر میک ...

بنظرت تاثیرداره؟ من انقدمشکل دارم ک مشاورحرفام بشنوه قطعامیگه فقط طلاق مشکل اصلی باهم بودنم باخانوادشه شوهرخودشومسول کارای اونامیدونه منوتوتنهایی گذاشته

بنظرت تاثیرداره؟ من انقدمشکل دارم ک مشاورحرفام بشنوه قطعامیگه فقط طلاق مشکل اصلی باهم بودنم باخانواد ...

اره بابا خیالت راحت خیلی تاثیر داره اونا روزانه با صدنفر که مشکل تورو داره دست و پنجه نرم میکنن بهترین راه حلارو جلو پات میذارن

اگه می‌تونستن خواهراش نیاز جنسی شم برآورده میکردن حیف اسلام دست و پاشونو بسته.ولشون کن

آره دقیقا میخام دیگ سمتم اومد گله کنم واقعا این رفتاراش اذیتم میکنه منم ی زنم ب حضورش نیازدارم مثلابچم لباس نیازداره مجبورم خودم فردا تنهاباتاکسی برم شوهرم هیچوقت بازارنمیبردم

اره بابا خیالت راحت خیلی تاثیر داره اونا روزانه با صدنفر که مشکل تورو داره دست و پنجه نرم میکنن بهتر ...

شوهرم خیلی سرسخته خیلی سیاست جلوش بکاربردم بازکارخودشومیکنه

امروز حاضرشدب حرف خاهرش گوش کنه ولی ب من ک زنشم شریک زندگیشم فقط فحش میداد

همه میبینن میدونن باخانوادش باهم زندگی میکنن اوناتازه ذوق میکنن بااین کاراش

😐‌تقصیر خودته با اون دیوثا یه جا زندگی می‌کنی 

هیچ وقت با تو اوکی نمیشه تا زمانی که اونجایین

💗
شوهرم خیلی سرسخته خیلی سیاست جلوش بکاربردم بازکارخودشومیکنهامروز حاضرشدب حرف خاهرش گوش کنه ولی ب من ...

نگو میخوای واسه مشکلاتتون بری بگو یکم حال روحیم بده افسردگی گرفتم دکترم گفته باید بری پیش مشاور، اینجوری راضی نمیشه_؟ 

نگو میخوای واسه مشکلاتتون بری بگو یکم حال روحیم بده افسردگی گرفتم دکترم گفته باید بری پیش مشاور، این ...

عا میگم خودش راضی نمیشه بیاد منومیذاره ب احتمال ولی خیلی چیزه همیشه جایی ک میخام برم نمیذاره یواشکی وقتایی ک خابه یاخونه نیس میرم ک نبینه مثلابفهمه آرایشگاهیی جایی رفتم دیگ قیامت میکنه کلامشکل دارع اصلانرمال نیس دیونس بخدا

عا میگم خودش راضی نمیشه بیاد منومیذاره ب احتمال ولی خیلی چیزه همیشه جایی ک میخام برم نمیذاره یواشکی ...

یامثلادوس داره فقط باخاهراش بگردم ک ماباهم راحت نیسیم منم جدیدا هیجایی نمیرم بااونا