2777
2789
عنوان

رفتارامروز همسرم بیاین بگین حق باکی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 58 پست
میگی دیگ ازش نخام؟بفهمه هم باتاکسی میرم دعوادرست میکنه ولی واقعانیازدارم بیام من اصولاکم میگردم همش ...

برید پیش مشاور، اگه قبولم نکرد با یکی از بزرگای خونواده ی خودت که شوهرت ازش حساب میبره این موضوع رو درمیون بذار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برید پیش مشاور، اگه قبولم نکرد با یکی از بزرگای خونواده ی خودت که شوهرت ازش حساب میبره این موضوع رو ...

همه میبینن میدونن باخانوادش باهم زندگی میکنن اوناتازه ذوق میکنن بااین کاراش

همه میبینن میدونن باخانوادش باهم زندگی میکنن اوناتازه ذوق میکنن بااین کاراش

پس بهترین کار رفتن پیش مشاور به هیچ عنوان جلوی همچین رفتار زشتی کوتاه نیا اگه گفت مشاور نمیامم تهدیدش کن به طلاق، نزار فکر کنهازش میترسی، دراصلا تو بزرگترین اشتباهت اینه پیش خونواده ی شوهرت زندگی میکنی

پس بهترین کار رفتن پیش مشاور به هیچ عنوان جلوی همچین رفتار زشتی کوتاه نیا اگه گفت مشاور نمیامم تهدید ...

مشاوره ب هیچ وجه نمیاد

من خیلی تلاش کردم درست نمیشه ب هیچ صراطی مستقیم نیست خیلی برخوردکردم اصلاانگارنه انگارتازه جلوهمه امروزفشمم میداد بدون اینکه بی احترامی کنم واقعاچراباخانوادش انقدخوبه همه دعواوفش هاش برامنه؟ بخدااحترامشم دارم

🩵🩵خوب میشه نگران نباش ،امید بخدا ،گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود🩵

خیلی ازکارای شحصی خودمودخترموگاهی مجبورم مسیرای طولانی تنهابرم ولی تادوقدم راه نمیذاره خاهراش تنهابرن

کاش درکم میکردخیلی تنهایی کشیدم

خیلی ازکارای شحصی خودمودخترموگاهی مجبورم مسیرای طولانی تنهابرم ولی تادوقدم راه نمیذاره خاهراش تنهابر ...

خدا ایشالا عاقلش کنه ،عجیبه برام .ولی عزیزم خودت برای خودت کافی هستی ،

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

هیچی اونام فرقی باشوهرم ندارنهیچوقت دلم نمیخاس بااین سن انقدتنهاوبی کس باشمبرکوچیکترین چیزابایدغصه ب ...

عزیزم درکت میکنم کاملا اما بنطرم برو خودت از مشاور کمک بگیر اینجوری پیش بره فقط خودتو بی ارزش تر میکنی

خدا ایشالا عاقلش کنه ،عجیبه برام .ولی عزیزم خودت برای خودت کافی هستی ،

شوهرم شده شوهرخاهراش همه کمبودایی ک من دارم جبران میکنه برای اونا منوفقط موقع رابطش میخادواقعاخستم