2777
2789

خیلی مختصر بخوام بگم من از سال ها قبل ک سنم کم بود رویای وکیل شدن و مستقل شدن داشتم الان ۲۳ سالمه و لیسانسمو گرفتم و برای آزمون وکالت میخونم منتها مشکل اینه که من اصلا اونجوری که در ظاهر نشون میدم نیستم ظاهرا قوی و خود کفا و عاشق درس و شاغل شدن ینی خانوادم و همه یه تصور اینجوری دارن ولی خودم خوب میدونم که اصلا باطنم چنین چیزی رو نمیپذیره من دوس ندارم شاغل بشم اونم وکالت اصلا فقط بخاطر حرف خانواده و اقوام که دیدین آخرش همون ک میخواستم شد .. ولی خودم خوب میدونم که اصلا چنین چیزی رو نمیخوام توروخدا نخندین بهم ولی من دوس دارم ازدواج کنم تو همین سن و سال پایین مادر یه دختر بشم و خانم خونه خودم دلم یه زندگی آروم اینجوری میخواد مامانم خواستگارامو نمیگه به من .. این تصورو ازم دارن که عشق درسو کارم دوس دارن کار کنم و تو سن بالا ازدواج کنم 

واقعا دارم عذاب میکشم از این دوگانگی خسته شدم حتی تمرکز برای خوندن آزمون ندارم همش حس میکنم زندگیمو باختم و از همه چی عقب افتادم واقعا آرزوی مرگ میکنم

من اصلا اونجور که نشون میدم نیستم نمیدونم چرا مسیر زندگیم اینجوری شده اصلا نمیدونم قراره چی بشه 

خیلی حالم بده 

سلام عزیزم

خب با خانوادت در میون بذار حستو

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گلم نمیتونم واقعا نمیدونم چرا

عزیزم یا با خانوادت صحبت کن یا مشاور...

ازدواج و ادامه تحصیل و میتونی در کنار هم داشته باشی...

اینکه ناامیدی نداره

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

آزمونت رو بده که حداقل نتیجه این همه زحمتت هدر نره و بتونی از همکارای خودت با یه مورد خوب آشنا بشی

پرستیژ بالا تری پیدا می‌کنی

و فرصتات برای ازدواج بیشتر می‌شه

در آخر هم می‌تونی بگی عاشق شدم .. به همین راحتی

نباید به خاطر حرفای بقیه مدیون خودت و زندگیت بشی