2777
2789
عنوان

بیچارههههع شدمممم خانماااا کمککممک😨😱

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 29 پست
من دارم سکته می کنم پیشم نیستی خواهر راهکار بدید

از جلو مغازه ش رد نشو 

اگرم رد میشی سرسنگین رد شو محلش نده 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

چی کار کنم بپره

هیکی دوبار چیزی گفت نگاهشم نکن

وقتی میگم نگاهم نکن یعنی نگو برو برو مزاحم نشید! 

نه انگار وجود نداره هیچی 

برو و بیا

چیکار داری

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیکی دوبار چیزی گفت نگاهشم نکنوقتی میگم نگاهم نکن یعنی نگو برو برو مزاحم نشید! نه انگار وجود نداره ه ...

وای خندم میگیره من تو شرایطی بعد مثل فوت اقوام و اینا خندم میگیره

کاربری دست دو نفره 
وای خندم میگیره من تو شرایطی بعد مثل فوت اقوام و اینا خندم میگیره

خدایی ۵ سالته😂😂😂😂

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
ببین بزرگش نکن با گارسونم نریز روهم چون شهرستانی اند اکثرا بدرد نخورن تا دوست نشی یادش میره اصن

الان شما بچه شهری به درد بخوری؟؟؟

چه راحت توهین میکنید به بقیه قرار نیست همه بچه ی شهرهای بزرگ باشند و مثل شما به درد بخور 

چه بسا کسایی که شهرستانی یا روستایین شعورشون بیشتر از شهری های مثل تو باشه که توهین میکنی 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

الان شما بچه شهری به درد بخوری؟؟؟چه راحت توهین میکنید به بقیه قرار نیست همه بچه ی شهرهای بزرگ باشند ...

با شهرستانی ها بله دوست شدم و بدرد نخوریشون رو دیدم 

شاید ی شهرستانی باسواد و تحصیل کرده بدرد بخوره اما بی پولو گدا وگشنش نه 

اصلا فرهنگشون بما نمیخوره 

بله بدرد بخورم

با شهرستانی ها بله دوست شدم و بدرد نخوریشون رو دیدم شاید ی شهرستانی باسواد و تحصیل کرده بدرد بخوره ا ...

مگه تو شهر شما بی و پول گداگشنه وجود نداره؟ 

تو شهر هم بی پول و گداگشنه ریخته زیادم ریخته 

اینکه گداگشنه و بی پول باشی یا نباشی  ربطی به شهری یا شهرستانی بودن نداره  ... فقط استدلال کردنت  کامل نشون میده یه بچه شهری با سواد تحصیل کرده ای😁

با شهرستانی ها بله دوست شدم و بدرد نخوریشون رو دیدم شاید ی شهرستانی باسواد و تحصیل کرده بدرد بخوره ا ...

حالا تو جوشی نشو شاید اینا بهم خوردن‌ 

حتما خودت افتادی با ی شهرستانی و حسابتو رسیده که اینجوری آتیشی میشی 😂

حالا تو جوشی نشو شاید اینا بهم خوردن‌ حتما خودت افتادی با ی شهرستانی و حسابتو رسیده که اینجوری آتیشی ...

ببین من خودم اصالتا تهرانی نیستم شهرستانی ام نمیخواستم شهرستانی رو ناراحت کنم ولی متوجه شدم فرهنگ شهرستان با تهران فرق داره و نمیتونن باهم حتی دوست باشن .

ببین من خودم اصالتا تهرانی نیستم شهرستانی ام نمیخواستم شهرستانی رو ناراحت کنم ولی متوجه شدم فرهنگ شه ...

خب همین عزیزم میگفتی ممکنه از لحاظ فرهنگ و آداب و رسوم متفاوت باشید نه بگید به دردنخورن