2777
2789

کسایی که دائما در حال مسخره کردن بقیه ان یه مشت تازه به دوران رسیده که به بقیه بزرگی میکنن اشک بقیه رو درمیارن روزبه‌روز دارن هارتر میشن پس این خدا چرا کاری نمیکنه 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مسخره نمیدونم محسوب میشه یا نه مثلا به کنایه به طرف گفتم چه وقت شوهره هم حامله ایی هم داری تو مدرسه درس میخونی هم خونه داری؟ خب نمیتونستی صبر کنی تموم بشه ؟ 

نمیدونم هنوز واسه خودم اتفاقی نیوفتاده این مسخره کردن بود؟ از حرفم خودم خجالت کشیدم ولی نمیدونم چرا اینو گفتم شاید تو دوره سمه بچگی بودم

عزیزم عقده دارن بزار عقدشون رو خالی کنن یکم سبک شن مردم چیزایی رو که خلیل وقته در حسرت و آرزوشون بود ...

اخه اذیتم میکنن حتی یه بار سر سفره ی غذا یه حرفی بهم زدن به قرآن انگار سنگ تو گلوم بود انگار داشتم زهر میخوردم ولی خدا اینا رو میبینه هیچکاری نمیکنه من تو زندگیم تا به الان کسی رو مسخره نکردم ولی نمیدونم چرا انقدر مسخره میکنن 

تو همین سایت واسه چهره م گفت خیلی زیبا نیستی

چون گفته بودم با کمی ارابش اوکی میشم 

وچهرتا سنم همبشه کمتر زده 

اصلا حرفم چیز دیگه بود خلاصه بعدا کاربری شو ررفتم دیدم معلوم شد لنگ بچه بود

تویی که مشکل و دردی داره چرا تمسخر میکنی 

چندبار هی تکراررکرد چهرت خیلی زیبا نیست 

وقنی هیچ کار زیبایی نکردی وچهره معمولی دارم که با آرایش خیلی هم خوب میشه 

و کلا حرف فیسم بود

واینجوری میشه بقیه هم می پرن  وبا اون شروع کننده

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

من مسخره نمیدونم محسوب میشه یا نه مثلا به کنایه به طرف گفتم چه وقت شوهره هم حامله ایی هم داری تو مدر ...

حرف قشنگی نبود ولی به قول خودت تو دوران بچگی بود این کسایی که میگم مسخره م میکنن سن بالا هستن حداقل ۴۰ سال سن دارن

اخه اذیتم میکنن حتی یه بار سر سفره ی غذا یه حرفی بهم زدن به قرآن انگار سنگ تو گلوم بود انگار داشتم ز ...

طول میکشه تا خدا شرایط رو جوری بچینه که اونا رو تو همون موقعیت قرار بده تا ثابت کنه همه ی ما تو سختی ها مثل همیم❤️‍🩹

تو همین سایت واسه چهره م گفت خیلی زیبا نیستیچون گفته بودم با کمی ارابش اوکی میشم وچهرتا سنم همبشه کم ...

دلشون خیلی سیاهه خداوکیلی من دلم نمیاد اشک کسی رو دربیارم فقط‌ همیشه مرهم درد بقیه بودم ولی این جور آدما انقدر دل سنگن که فقط باید واگذارشون کرد به خدا