2777
2789
عنوان

دو ملیون و خورده ای دادم به یه جا کلیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 74 پست
آره منم ی چیزایی شنیدم نحس هست میگن

این عروسک هم نحسه هم برای بچه ها خطر داره 

فک میکنی چرا انقدر تبلیغش میکنن؟ 

این عروسک شیطانی وارد زندگی مردم کنن و بعد بدبختشون کنن 

در زمان باستان مردم هرکاری برای پاکسازی میکردن تا این شیطان از خونشون بیرون کنن و از بچه هاشون محافظت کنن 

باز امروزه این شیطان آوردن به خونه های مردم 

دختر مازندرانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم جو گرفت ولی لامصب بار اولم که نیستت چند وقت پیس نزدیک ۳ دادم گردنبند بدل بدل همه هم گفتن خیلی زش ...

خب ی مدت خودتو تنبیه کن به هیچ عنوان نرو خرید حتی اگه چیزی لازم داشتی ب یکی دیگ بگو برات بخره تا برات درس عبرت بشه پولی ک بسختی بدست میاد نباید ب آسونی بدی بره 

این عروسک هم نحسه هم برای بچه ها خطر داره فک میکنی چرا انقدر تبلیغش میکنن؟ این عروسک شیطانی وارد زند ...

خب الان این عروسک اوردنش به خونه چه کاری میتونه بکنه

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

خب ی مدت خودتو تنبیه کن به هیچ عنوان نرو خرید حتی اگه چیزی لازم داشتی ب یکی دیگ بگو برات بخره تا برا ...

اره به خدا برا هزار تومن جون میکنم ولی راحت خرج میکنم 

حس میکنم ارثیه چون بابام و پدر بزرگ مرحومم اینطوری بودن