2777
2789
عنوان

دو ملیون و خورده ای دادم به یه جا کلیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 74 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون دیگهیه چیز میشنون زود میان میگن😁🫠

من حالا نمیگم خوب خریدیش، آره گرونه، ولی پول چرک کف دسته به قول معروف میره باز میاد. ولی وجدانن خرافاتی نباش به اینا گوش نده. فقط غصه ی پولو نخور،فدای سرت .پول یه مانتوی

اره به خدا برا هزار تومن جون میکنم ولی راحت خرج میکنم حس میکنم ارثیه چون بابام و پدر بزرگ مرحومم این ...

هرچی ک باشه گلم باید آینده نگری داشته باشی باید ی پس اندازی باشه ک اگه یهویی پول لازم شدی لنگ کسی نباشی و ب کسی رو نزنی اگرم میبینی نمیتونی خودتو کنترل کنی اصلا نرو خرید عزیزم ب نظرم این تنها راه حل برات ی مدت ک خرید نکنی پولت جم شه ذوق میکنی تشویق میشی ب پس انداز و قدر پولو دونستن

من حالا نمیگم خوب خریدیش، آره گرونه، ولی پول چرک کف دسته به قول معروف میره باز میاد. ولی وجدانن خراف ...

قربونت بشممم🎀🎀کرسی واقعا با ابن حرفات حالمو خوب کردی 

اینجاییا یا گفتن جن داره 

یسری هم گقتن خرج گوشت مارو خوردی 😂😂

شیطان با کارهای بد آدم وارد زندگیش میشه نه با عروسک و جاکلیدی..ولی این چیزا برای بچه کوچیکه اصلا خوب ...

قربونت بشم 

خیلی ممنونم همه کامنت هاتونو خوندم ولی نتونستم تک به تک تشکر کنم 

خیلی منونمممم🎀🎀🎀🎀🎀

قربونت بشممم🎀🎀کرسی واقعا با ابن حرفات حالمو خوب کردی اینجاییا یا گفتن جن داره یسری هم گقتن خرج گوش ...

خوندم که چیا گفتن. اومدی به اشتراک گذاشتی که کسی اشتباه شمارو نکنه یا یه کم آروم بشی مثلا، بدتر به استرست اضافه شد.

به خدا هیچکس اندازه من از اینچیزا نمیترسید، ولی فهمیدم هیچ چیز واسه ترس وجود نداره، جز خدا همه دروغن، الان از هیچی نمیترسم چون واقعا وجود ندارن،اگه وجود هم داشته باشن نه ما میتونیم اونارو ببینیم نه اونا میتونن مارو ببینن،.اینام که میگن خرافاتی بیش نیست.نترس با دل خوش استفادش کن. 

خوندم که چیا گفتن. اومدی به اشتراک گذاشتی که کسی اشتباه شمارو نکنه یا یه کم آروم بشی مثلا، بدتر به ا ...

مرسی قربونت بشمممم 🎀🎀

به خدا آرامش گرفتم با حرفات 

انقدر استرس انداختن تو جونم گفتم جهنم ميندازم دور ولی با عواقب بعدش چیکار کنم پ فلان خلاصه خیلی ترسیده بودم مرسی واقعا آرامش دادی بهم🎀✨️