بهارآفرین_ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 3201 عنوان حس میکنم به شوهرم حسی ندارم که هیچ دارم ازش 315 بازدید | 5 پست متنفر میشم طبیعیه؟ شما شده اینجوری بشین؟ ممکنه موقت باشه این حس؟ چون در برابر خانواده اش پشتم نیست چون نیش میزنه بهم این حسو پیدا کردم 🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶 1404/05/05 | 00:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهارآفرین_ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 3201 متاسفانه منم دارمبیشتر چون خیلی تحقیرم میکنه من اگه راهی داشتم برای جدایی حتما این کارو میکردم ولی متاسفانه خونه پدری بدتره برای همین نشستم و تحمل میکنم 🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶
skotland عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 11399 من اگه راهی داشتم برای جدایی حتما این کارو میکردم ولی متاسفانه خونه پدری بدتره برای همین نشستم و تحم ... منم همینم بچه نیارکار گنجدا شو
بهارآفرین_ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 3201 منم همینم بچه نیارکار گنجدا شو کار میکنم دستم تو جیب خودمه بچه ام ندارم ولی راهی ام برای جدایی ندارم چون نمیخوام برم خونه پدرم پدرم از شوهرم بدتره اگه میتونستم برا خودم خونه بخرم خیلی خوب میشد ولی ندارم اونقدر پول اگه یه روزی بتونم بخرم حتما جدا میشم 🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶