2777
2789

چقدر حق

قابل توجه بعضی ها

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@niniyar‍ مسخره امامارو میکنه اینم ی نمونش این دلقکو جمع میکنی از این سایت یا نه دلقکی که الان اومده ...

نسبت به تاپیک آخریت گفتم خیلی با مزه ای نداری راحتی

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم

نسبت به تاپیک آخریت گفتم خیلی با مزه ای نداری راحتی

اره چون اومدی تاپیک زدی دیشب  از خجالتت همه دراومدن فکر کردی همه مثل خودت بی شرفن همین که دشب دمتو چیدن و مسخرت کردن کافیت بود ایگنور باید بشی سگ اسرائیلی

اره چون اومدی تاپیک زدی دیشب از خجالتت همه دراومدن فکر کردی همه مثل خودت بی شرفن همین که دشب دمتو چ ...

همه که گفتن روانپریشی مطمئنم یه افغانی که می خوای بچه ها رو اذیت کنی

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم

دیدم چطور با اون وضع داغونت دیشب ریدن بهت اسرائیلی سگ نجس

والا همه گفتن که معصومه دیوونس تازه یه سریاشون عذرخواهی کردن ازم