2777
2789
عنوان

فازشون چیه

114 بازدید | 12 پست

خانومایی که تا بحث قانون و شرع میشه در مورد موضوعی میگن صیغه هم شرع و قانون هست واقعا فازتون چیه ؟؟عزیز مردی که اهلش باشه بدون صیغه هم با زنا می‌چرخه و خیانت می‌کنه کاش فقط به ۴تا راضی میشد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صیغه رو فقط بخاطر اینکه بار عذاب وجدان شوند کم بشه انجام میدن،وکرنه و دلیل داره مرده زن دار کسی رو صیغه کنه

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

والا چی بگم کاربرای اینجا هر چی بگن درستهچون اگ من حرفی بزنم بعضیا با دریدگی تموم فقط فحش میدن توهین ...

آخ گل گفتی

اصلا انگار نی نی سایت پر شده از بچه.انکار هر بچه دبیرستانی یک موبایل گرفته دستش اومده اینجا

واقعا نی نی سایت قدیما خیلی قشنگ تر بود

صیغه رو فقط بخاطر اینکه بار عذاب وجدان شوند کم بشه انجام میدن،وکرنه و دلیل داره مرده زن دار کسی رو ص ...

اصلا بحث من صیغه نیس قربونت

در مورد چیز دیگه ای حرف قانون و شرع میزنی یک عده با دریدگی میان صیغه رو میچسبونن بهش تا کلا همه چی رو با هم پایین بکشن

اصلا بحث من صیغه نیس قربونتدر مورد چیز دیگه ای حرف قانون و شرع میزنی یک عده با دریدگی میان صیغه رو م ...

ول کن اونا. و جدی نگیر از مردم بی گناه به کشور دیگه که دارن از بی آبی و بی غذایی تلف میشن هم حرف بزنی میگن سیستان را دریاب

وقتی کم میارن حرف های میزنن آدم به عقلشون شک می‌کنه

البته که بیشتر جوونا وکم سن و سال هستن

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

خب هست دیگه مهم نیست مرد اهلش باشه یا نهاگه از قانون و شرع حرف می‌زنید باید از همه قوانین و حرفای شر ...

دقیقا 

اگر طبق قانون و شرع بخواین پیش برید باید در بپذیرید صیغه هم بخشی از قانون کشور 

یا همه قوانین کشور بپذیر یا کلا نپذیر نمیشه هر چی ب نفعت باشه بگی قبوله ها هر چی ب ضررت باشه بگی نه 

حالا اینکه برخی آقایون کلا اشغال و خیانتکارن بحثش جداست 

قانون صیغه هم جداست 

اون مرد اگر صیغه کنه طبق قانون و شرع زن نمیتونه بگه مرد کار خلاف کرد چون قانون و شرع 

دقیقا اگر طبق قانون و شرع بخواین پیش برید باید در بپذیرید صیغه هم بخشی از قانون کشور یا همه قوانین ک ...

واگذارت کردم به خدا

دیگه زیر پست های من نظر نده حرفی با شما ندارم

واگذارت کردم به خدادیگه زیر پست های من نظر نده حرفی با شما ندارم

استارتر محترم من قانون کشور رو بیان کردم و کاملا منطقی جوابتون دادم اما شما جواب سوالتمو ندادید 

قصد ناراحت کردن شمارو ندارم 

صیغه رو هم همون خدا حلال و طیب کرده قانون خود خداست گرچه من کاملا مخالفم