2777
2789

نمی دونم ولی دووم آوردم 

بعد از گذشت ۲ سال بهترم الان 

حتی در زمینه کار باهاش در ارتباطم ولی دیگه مثل سابق حساس نیستم روش 

یه مهندس حسابدار خسته هستم.  اسم کاربریم قدمتدار هست چون دو تا کاربری قدیمی داشتم که توسط یکی از آشنا هام لو رفت ( آشنای عزیز اگه منو بازم شناختی به روت نیار ، بزار زندگیم رو کنم ، آنقدر فضول نباش ) سنم زیاد نیست اما تجربه ام زیاده و حرف های زیادی برای گفتن دارم . طناز هستم و دیدگاه طنزی نسبت به مسائل زندگی دارم . اما زندگیم اونقدر ها هم طنز نیست . یه دختر شاد و سر زنده و به دنبال پیشرفت فردی و اجتماعی هستم . هر سوالی درباره رشته ریاضی و حسابداری دارید ازم بپرسید در حد امکان کمک می کنم . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم ولی دووم آوردم بعد از گذشت ۲ سال بهترم الان حتی در زمینه کار باهاش در ارتباطم ولی دیگه مثل ...

منتظر نبودی هیچوقت؟

ی اصل و فراموش نکن بودنشون قشنگه‌ نبودنشون ضرری نداره 🥰🧡
من ک اولش خیلی جنگیدم با دعوا بحث اخرم یواش یواش از همون کنار راهمو جدا کردم و رفتم البته و اینکه ج ...

نه دنبال اینجور چیزا نیسم ولی اینو میخاسم باشه بخاطر احساسم اما 

خب دیگه چاره چیه الانم دنبال ی راهیم برای منتظر نبودنو پیام ندادن

همش میخام ی چی بگم هی برگردم

ی اصل و فراموش نکن بودنشون قشنگه‌ نبودنشون ضرری نداره 🥰🧡
نه دنبال اینجور چیزا نیسم ولی اینو میخاسم باشه بخاطر احساسم اما خب دیگه چاره چیه الانم دنبال ی راهیم ...

اگه خودش خاسته کات کنه فایده نداره منم از این زورا زدم میخاستم با خوبی با دعوا با تهدید هر جور شده نگهش دارم نشد دلش جای دیگه بود البته برا من شوهرم بود 

منتظر نبودی هیچوقت؟

چرا خیلی انتظار کشیدم بلکه آدم بشه اما نشد !

یه مهندس حسابدار خسته هستم.  اسم کاربریم قدمتدار هست چون دو تا کاربری قدیمی داشتم که توسط یکی از آشنا هام لو رفت ( آشنای عزیز اگه منو بازم شناختی به روت نیار ، بزار زندگیم رو کنم ، آنقدر فضول نباش ) سنم زیاد نیست اما تجربه ام زیاده و حرف های زیادی برای گفتن دارم . طناز هستم و دیدگاه طنزی نسبت به مسائل زندگی دارم . اما زندگیم اونقدر ها هم طنز نیست . یه دختر شاد و سر زنده و به دنبال پیشرفت فردی و اجتماعی هستم . هر سوالی درباره رشته ریاضی و حسابداری دارید ازم بپرسید در حد امکان کمک می کنم .