2777
2789
عنوان

خواستگار موقعیتش خوب باشه ولی قیافش خوب نباشه قبول میکنید❔️

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 51 پست
اگه بازم نتونی با قیافه‌اش کنار بیای چی؟نه اینکه بد باشه شما نپسندی سليقه‌ات نباشه

اینم در نظر داشته باش اگر آدم پیدا کنی سابقش بهت بخوره ممکنه فرهنگ و وضعیت اقتصادی و اخلاقی خوبی نداشته باشه همرو در نظر بگیر اگر اصلا حالت بد میشه وقتی نگاه ظاهرش می‌کنی بیخیالش شو کلا

بعضیا خوشگل نیستن ولی بدل میشینن

خب آشنا که نشدی تو دیدار اول از قیافه‌اش خوشت نیومده اگه برام پیش اومد  میخوام ببینم تو این شرایط بقیه چیکار می‌کنن؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهره بیشتر برای آقا مهمهبرای دختر قد و شرایط مالی شغلی جایگاه اجتماعی

برای دخترها هم میتونه چهره مهم باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اینم در نظر داشته باش اگر آدم پیدا کنی سابقش بهت بخوره ممکنه فرهنگ و وضعیت اقتصادی و اخلاقی خوبی ندا ...

در این حد که حالت بد شه که

ولی خب نپسندی خوشت نیاد 

نمیخوام شخص خاصی رو ملاک قرار بدمتو حالت کلی فرض رو بر این بذارید سلیقه شما نباشه

من سلیقه خاصی ندارم برای ظاهرش مگر پوشش باشه که چون پوشش از تفکرات و فرهنگ اون آدم نشات میگیره باید بتمن هم سلیقه باشه

دوست دارم مرد آیندم هیکل ورزشی و چهره جذاب داشته باشه همین سلیقمه با ته ریش و مدل مو

دوستان ممنون از نظراتتون

خب اگه اخلاق و بقیه چیزا خوب بود ولی قیافه‌اش سلیقه تو نبود چی؟

اون بستگی به خودم و شرایطم داره 

اگر چهره و شرایط خودم معمولی باشه و حس کنم خواستگاری با شرایط مالی ایشون دیگه حالا حالا ها واسم نمیاد قبول میکردم

ولی اگه چهره و شرایط خودم(شرایط منظورم رشته تحصیلیم،موقعیت خانوادگیم و ایناست)خیلی خوب باشه و حس میکنم بازم قراره از این موقعیت ها بیاد رد میکردم

من عاااشق زمستونم❤️
اون بستگی به خودم و شرایطم داره اگر چهره و شرایط خودم معمولی باشه و حس کنم خواستگاری با شرایط مالی ا ...

ممنون از توضیحت 

برای دخترها هم میتونه چهره مهم باشه

باید ببینی اولویت هات چی هستن 

یکی میگه اول مالی بعد اخلاق بعد ظاهر 

یکی میگه اول ظاهر بعد حالا اخلاق و مالی 

مثلا چهره هیچ پدر مادری از نظر فرزند زشت نیست ( حتی اگه زشت باشن)

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

این سلیقه منه 😂😂 ولی خب باید واقع بین باشم

خب چهره‌اش هم خوبه

باید ببینی اولویت هات چی هستن یکی میگه اول مالی بعد اخلاق بعد ظاهر یکی میگه اول ظاهر بعد حالا اخلاق ...

میترسم اولویت بندی هم کنی 

بعد از مدت‌ها بازم به دلت نشینه چهره‌اش

اگه بازم نتونی با قیافه‌اش کنار بیای چی؟نه اینکه بد باشه شما نپسندی سليقه‌ات نباشه

میگم که اگه اخلاقش جوری باشه که جذب کنه قیافه مهم نیست برام

اما اونی که ظاهر براش مهمه نمیتونه هیچوقت کنار بیاد 

من ۸۰ درصد رو موقعیت طرف زوم میکنم

میگم که اگه اخلاقش جوری باشه که جذب کنه قیافه مهم نیست براماما اونی که ظاهر براش مهمه نمیتونه هیچوقت ...

اها ممنون از توضیحت